Home » Kicking horse café Paagman

Kicking horse café Paagman

Als je bedenkt dat ik alweer meer dan 20 jaar in Den Haag woon is het best wel gek dat ik nog nooit in het Kicking horse café van boekwinkel Paagman aan de Frederik Hendriklaan ben geweest. Deze lunchroom aan de Fred (zoals deze straat in de volksmond wordt genoemd) is populair onder Hagenezen en de vele expats die in het Statenkwartier wonen.
Kicking horse café Paagman

Toen onze zoon een weekend met zijn opa en oma naar Texel was en wij eens lekker gingen kerstshoppen, kwamen we terecht op de Fred en onze hongerige magen brachten ons vanzelf Paagman binnen!

Fair trade & organic lunch

Alles op de menukaart is fair trade en organic. En lekker, weet ik nu dus ook. Ik at er een heerlijk broodje met de naam ‘Green piggies dream’. Twee dikke sneden bruin oerbrood, belegd met bacon, avocado, knoflookmayonaise, sla en tomaat. Mijn man at de ‘Sweet meat’, hetzelfde lekkere oerbrood belegd met warm vlees gemarineerd in ketjap met bosuitjes, champignons en kappertjes. Een broodje kost gemiddeld € 6,50.
Broodje green piggies dream

Mobiel bestellen en betalen

Het is even uitzoeken hoe het werkt, het bestellen van je eten en drinken. Je bestelt aan de balie wat je wilt eten en drinken, rekent af en krijgt dan een geplastificeerd nummer mee dat je zichtbaar op je tafel in een standaard plaatst. De bestelling wordt dan vers klaargemaakt en naar je tafel gebracht. Ook apart is de mogelijkheid de speciale app te downloaden waarmee je mobiel kunt bestellen én betalen. Makkelijker kan het bijna niet!
Kicking Horse Café App

Kicking horse café

Boekhandel Paagman

Frederik Hendriklaan

Den Haag
Ma – za 09.00 – 17.00

 

Zo 12.00 – 17.00

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*