De vijf leukste kookboeken van oktober!

De afgelopen weken zijn er weer ontzettend veel nieuwe kookboeken op de markt gekomen. De koude dagen én de feestdagen komen er weer aan, dus altijd wel een goede reden om een kookboek voor jezelf of als cadeau voor iemand anders te kopen. Dit zijn dé leukste kookboeken van het moment. Bestel ze nu!

Cover Miljuschka's Food Trucks


Miljuschka’s Food Trucks

Miljuschka’s Food Trucks is het allereerste boek van 24kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen. Een kleurrijk en inspirerend boek over de foodtruck-cultuur, boordevol fantastische streetfood recepten.

De roots van de foodtruckcultuur liggen in de Verenigde Staten. Voor haar tv programma reisde Miljuschka naar Texas, Los Angeles en New York. Met de recepten uit haar boek creëer je de pure, stoere en eerlijke smaken van streetfood in je eigen keuken.
Un Buku

In dit prachtig uitgevoerde boek staan de keukens van verschillende bevolkingsgroepen van Suriname centraal: de Creoolse, Javaanse, Chinese en Hindoestaanse. Tien families delen hun verhalen en familierecepten, die van generatie op generatie zijn overgedragen.

The Hairy Dieters, echte mannen dieet, beter (w)eten, beter wegen

Dankzij hun eerste boek vielen The Hairy Dieters, Si & Dave, 20 kilo af. Nu, ruim een jaar later, zijn die kilo’s er nog steeds af en eten ze nog steeds lekker, zonder aan te komen! Dave en Si zijn geen professionele chefs maar wel echte foodies. Voor de BBC reizen ze al jaren op hun motor door Engeland. Van hun eerste boek zijn in Engeland al meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht!


Deliciously Ella

Ella Woodward veranderde – toen zij plotseling met een zeldzame ziekte werd geconfronteerd – radicaal haar voedingspatroon: plantaardig, gluten- en suikervrij! Op haar blog deelt zij haar recepten met haar duizenden online volgers. In dit prachtig vormgegeven boek laat Ella zien dat gezond eten vooral ook heel erg lekker kan en moet zijn! Van dit boek mag ik binnenkort een receptje delen op mijn blog!

Jamie’s super food voor elke dag

Ook Jamie ontkomt niet aan de trend van een gezond voedingspatroon. Maar dat doet hij gelukkig wel op zijn geheel eigen wijze. In dit boek staan recepten voor 30 ontbijtjes, 30 lunches en 30 avondmaaltijden en ideeën voor gezonde snacks en drankjes. De recepten zijn toegankelijk, smaakvol en voedzaam. Een ideale inspiratiebron voor gezonde(re) maaltijden!
Ik maak in deze blogpost gebruik van zgn. affiliate links. Door via de links te bestellen ondersteun je kostenloos mijn blog. Alvast bedankt!

Ook lekker:

Kerstvakantietip: kookboekententoonstelling museum... Een must-see voor iedere culi deze kerstvakantie: in museum Meermanno in Den Haag loopt nog t/m 31 januari de tentoonstelling ‘Aan tafel! Een boekje o...
Bakken en braden met Barbie In januari bezocht ik de leuke kookboekententoonstelling in Museum Meermanno in Den Haag. Daar zag ik tot mijn grote verrassing een oud kookboek ligge...
My happy kitchen leest: Margriet kookboek Mijn oudste kookboek is het Margriet kookboek beknopte editie. Volgens het colofon samengesteld door ‘Marianne’ (zonder achternaam) met medewerking va...
Supermarktbladen Ik ben dol op de bladen die door supermarkten worden uitgegeven. Het zijn vaak complete tijdschriften, gaan over koken en eten en zijn nog gratis ook!...

4 Comments

  1. The Hairy Dieters… #wishlist! 🙂

  2. Het boek van Miljuska lijkt mij erg leuk. Kijk haar foodtruck programma regelmatig!
    -Marijke-

  3. Leuk! Heb jij het eerste boek ook gelezen?

  4. Ik plaats binnenkort nog een recensie van dit heerlijke boek!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge