Home » Saturday Six – zien, horen, doen, lezen, kopen & proeven
Hands off my chocolate

Saturday Six – zien, horen, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien horen, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

delicious food assortiment

Je moet nog even geduld hebben maar vanaf dit najaar zal het delicious. assortiment – dat nu al online verkrijgbaar is – ook in de winkel te zien en te koop zijn. Dit najaar opent warenhuisketen Hudson’s Bay haar eerste 10 warenhuizen in Nederland (vaak in voormalige panden van V&D) met een collectie van fashion, beauty & home. Delicious. krijgt in alle vestigingen een eigen shop-in-shop met het gehele assortiment. Zowel food als non-food producten.

Met het tienjarig jubileum in oktober 2016 lanceerde delicous. de eerste eigen producten: jam, koffie en thee. Het delicious. assortiment wordt dit jaar verder uitgebreid met food en non-food producten voor in de keuken en op tafel. Van jam tot chips, van snijplank tot servies.

Niet langer wachten? Shop dan nu vast online. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe warenhuizen!

 

bookchoice

Horen

Bij Bookchoice.com kun je voor maar € 3,99 per maand acht e-books en/of audiobooks downloaden! En die laatste zijn ideaal als je deze zomer een lange vlucht of autorit voor de boeg hebt. Lekker achterover leunen en je laten voorlezen uit bijvoorbeeld een spannende thriller. Deze maand zijn dat o.a. ‘De onderkant van sneeuw’ van Ilse Ruijters en ‘Ten dode opgeschreven’ van Peter James. Of toch liever een romantisch feelgood boek zoals ‘Ik zie je op het strand’ van Jill Mansell? De e-books en audiobooks zijn te downloaden op al je apparaten, van e-reader tot telefoon of tablet.
Pineut likeur

Doen

Ik maak zelf graag likeuren. Zoals deze aardbeienlikeur. Of met kaneel. Pineut maakt zelf likeur maken wel heel simpel. Met natuurlijke ingrediënten waaraan je alleen nog zelf de alcohol moet toevoegen. Dagelijks schudden en geduld hebben. Dat is het enige wat je moet doen voor een heerlijke zelfgemaakte likeur. In allerlei smaken, van koffie tot wilde aardbei. Kijk op de site voor de verkoopadressen.

Van Pineut kreeg ik een fles ‘Vakantieliefde’ toegestuurd. Een heerlijke likeur met lavendel, framboos en rozenbottel. Dé perfecte drank om het 25-jarig jubileum van onze eigen vakantieliefde te vieren.

Hands off my chocolate

Kopen

Nieuw in het bonbonschap in de supermarkt zijn deze bekers van het Nederlandse chocolademerk Hands Off My Chocolate. Het lijkt op ijs, maar het zijn heerlijke bonbons in drie verrassende smaakcombinaties.

Chocoladeballen met zachte karamel zeezout, chocoladeballen met hazelnootpraliné & zeezout en marshmallows omhuld met Belgische chocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt en er zitten 10 stuks (de ballen0 of 6 stuks (marshmallows) in één beker. De bekers zijn voor € 3,59 per stuk te koop bij Jumbo en Marqt.

Iconen JP Chenet

Proeven

Vind jij het ook zo lastig om te juiste glas wijn bij een gerecht te kiezen? Het Franse wijnhuis JP. Chenet lanceert deze zomer een nieuw systeem met iconen van producten als kip, kaas en vis om je te helpen de juiste wijn te kiezen. Maar niet alleen helpen ze je op weg per gerecht, ze helpen je ook de wijn per moment te kiezen. Van dagje strand tot een avond bij haardvuur.

JP. Chenet biedt vijf toegankelijke en betaalbare wijnen: Chardonnay, Sauvignon blanc, Rose grenache, Merlot en Cabernet/Syrah. Met een handige schroefdop en vernieuwd etiket behoort dit Franse wijnmerk tot de top 15 van meest verkochte wijnen ter wereld. Mijn favoriet is de chardonnay, heerlijk bij verse zalm!

Foodtalk

Lezen

Dat glutenvrij eten ook glamorous en hip kan zijn bewijzen Benine en Kim in het boek Foodtalk. De twee vriendinnen hebben een gezamenlijke passie: eten! En dit doen ze beiden glutenvrij. De één vanwege een intolerantie, de ander omdat ze zich hier stukken beter bij voelt. Je vindt in dit boek  heerlijke ontbijtjes, prachtige salades maar ook zoetigheden. Daarnaast veel persoonlijke anekdotes in gespreksvorm en heel veel mooie foto’s van model/fotografe Kim Feenstra.

Dit artikel bevat affiliated links en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

3 Comments

  1. OMG, dit is zo’n heerlijke rubriek en HEUL gevaarlijk! Ik ga weer
    wat dingen op mijn wishlist zetten! “Hands off my chocolate” staat gereserveerd voor het ik-mag-weer-lekker-eten-weekend! En Food Talk wil ik ook hebben natuurlijk. Ik ben Kim Feenstra-fan en ik weet hoe prachtig ze kan fotograferen! Wat handig trouwens van JP. Chenet om het moment erbij te zetten, loveit! xxx

    • Ik wist niet dat Kim zo mooi kon fotograferen maar ben nu wel overtuigd! Die chocolade moet je echt proberen, is zoooooo lekker! En daarna weer hup naar de sportschool.

  2. Zo het heeft even geduurd, maar ik ga nu dus speciaal naar de Jumbo om dit te halen, hahahaha! Al een hele tijd niet geweest. Zo’n zin in!!! Yayyyyyy!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*