Hamburgers & hot dogs op de dansvloer!

Sinds vrijdag 28 november heeft het populaire danscafé Danzig in Den Haag zijn deuren geopend voor een pop-up versie van Hudson bar & kitchen. De hele week kun je hier terecht voor goddelijke hamburgers, cocktails en meer All American gerechten. Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden om middernacht de tafels aan de kant geschoven en kan er zoals altijd gedanst worden tot in de vroege uurtjes!

Hudson bar & kitchenMeisje met de hamburger
My happy kitchen was de avond voor de opening uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe inrichting en de menukaart. Het vele hout, baksteen en leer geven Danzig een relaxte en warme uitstraling. Kunstenaar Tinus Teder maakte – met een knipoog naar Vermeer – een muurschildering van ‘Het meisje met de Hamburger’. Sfeervol en gezellig!

Hudson bar & kitchenOp grote houten tableaus werden de voorgerechten uitgeserveerd. Verrukkelijke nacho’s uit de oven met ui, cheddar, avocado, zure room en salsa. Smokey beef wraps (tortilla wraps met gerookte rib-eye, crème fraiche, cranberry compote en pecannoten), gewokte gamba’s en iets van gefrituurde sushi. Heerlijk fingerfood wat bij uitstek geschikt is om te bestellen en te delen met vrienden. Handig als je – net als ik – moeilijk kunt kiezen van de menukaart!

Tortilla wraps


Coca-Cola glazuur
Terwijl ik gezellig met medebloggers ervaringen, tips en trucs stond uit te wisselen kwamen de hoofdgerechten langs: mini versies van de famous Hudson burgers (zeer smakelijk), kleine bakjes Chili con carne (pittig en meer dan smakelijk!), spareribs met Coca-Cola bbq glazuur (om je vingers bij op te eten!!!) en sateetjes. Lastig hoor, kletsen en eten tegelijkertijd!

Voor het toetje had ik geen tijd meer, maar ik zag op de kaart dat er o.a. cheesecake en chocoladetaartjes werden geserveerd.

Hudson is geen hoogstaand culinair restaurant, maar wat ze serveren is van uitstekende kwaliteit en smaakt gewoon goed! Voor het stappen, gezellig met vrienden, ergens eten waar je zeker weet dat bijna iedereen alles wel lust? Hudson is your place to be! Naast de pop-up versie in Danzig heeft Hudson restaurants in Rotterdam, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Almere en Zoetermeer.

www.restauranthudson.nl

Ook lekker:

Wereldrestaurant Puur Emmen Voor de verjaardag van mijn schoonmoeder waren we uitgenodigd om te eten bij Wereldrestaurant Puur in Emmen. Een wereldrestaurant, wat moet ik daar no...
Restaurant Rakang Thai Al sinds jaar en dag mijn favoriete restaurant in Den Haag: Rakang Thai. Ik schreef er lang geleden al eens kort over in een artikeltje over (‘Uit ete...
Kicking horse café Paagman Als je bedenkt dat ik alweer meer dan 20 jaar in Den Haag woon is het best wel gek dat ik nog nooit in het Kicking horse café van boekwinkel Paagman a...
MaMa Kelly Den Haag Ken je dat? Dat je een restaurant ontdekt waar gewoon alles klopt? Het interieur, de bediening, het eten. Die prettige ontdekking deed ik onlangs weer...

2 Comments

  1. Leuk verslag! Coca Cola glazuur lijkt me alleen echt zo niet lekker? Is dat niet heel zoet?

  2. Hoe gek het ook klinkt, ze waren heerlijk! Wist het wel pas achteraf, dat van die coca cola….

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge