My happy kitchen leest: Miljuschka’s Food Trucks

Er komen in deze tijd van het jaar ontzettend veel nieuwe kookboeken uit. Ideaal natuurlijk voor op de Sint- en Kerstverlanglijstjes. En daarnaast staan we in de herfst en winter denk ik ook gewoon veel vaker in de keuken. Een boek dat er voor mij deze maand echt uitsprong was Miljuschka’s Food Trucks.

 Boek Miljuschka's Food Trucks


Wat is het?

De roots van de foodtruck cultuur liggen in de Verenigde Staten. Voor het 24-kitchen-televisieprogramma Miljuschka’s Food Trucks maakte Miljuschka Witzenhausen een culinaire rondreis door Amerika. Haar bijzondere ervaringen vind je terug in het boek Miljuschka’s Food Trucks. De vijftig meest bijzondere gerechten heeft zij vertaald naar recepten die ook in de eigen keuken makkelijk te maken zijn. De recepten worden afgewisseld met persoonlijke verhalen en unieke inkijkjes in de populaire foodtruck-cultuur.

Het boek bevat 194 blz, heeft een harde cover en kost € 19,95.

En, is het wat?

Miljuschka is – naast bloedmooi – een vrouw waarop ieder man (en vrouw?) verliefd zal worden. De liefde van de man gaat immers nog altijd door de maag! En voor haar geen salades van quinoa, pizzabodems van bloemkool of tarwegrasshakes. Nee, Miljuschka neemt je mee in een wereld van steaks, hamburgers, bacon en zoetigheden als wafels met dulce de leche en red velvet cheesecake ijs. 

Recept badass burger boek Miljuschka's Food Trucks


Ik heb al twee recepten uitgezocht die ik ga maken om mijn man dit weekend (opnieuw) te verleiden: de badass burger met gorgonzola, bacon en gekaramelliseerde ui en toe de whiskeyroomijs met bacon en caramel. Het recept van die laatste vind je binnenkort op mijn blog!

Moge het nog niet duidelijk zijn: kopen dit boek! Voor de watertandend lekkere en stoere recepten, de mooie fotografie en de enthousiaste verhalen.


Ik maak in deze blogpost gebruik van zgn. affiliate links. Door via de links te bestellen ondersteun je kostenloos mijn blog. Alvast bedankt! 


Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

Ook lekker:

My happy kitchen test: Maggi aardappelvariatie pan... Net als waarschijnlijk iedereen vraag ik me regelmatig af wat we nu weer eens moeten eten vanavond. Variatie is belangrijk, daarom eten wij regelmatig...
My happy kitchen test: Beluga ijs Al ruim een jaar verkrijgbaar bij Albert Heijn maar nog niet eerder op mijn netvlies: Beluga ijs Tropical coco shuffle, het ijs van twee-sterren resta...
Het houdt niet op, niet vanzelf….nutteloze pakjes ... Alweer een derde blogartikel over de vele nutteloze pakjes en zakjes die je tegenkomt in de supermarkt (lees hier deel 1 en deel 2). Ik dacht wel klaa...
My happy kitchen test: Dr. Oetker flammkuchen In het voor- en najaar gaan wij regelmatig een lang weekend naar Duitsland. In het gebied rond de Moezel, Saar en Rijn is de natuur prachtig en is er ...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge