My happy kitchen leest: Miljuschka’s Food Trucks

Er komen in deze tijd van het jaar ontzettend veel nieuwe kookboeken uit. Ideaal natuurlijk voor op de Sint- en Kerstverlanglijstjes. En daarnaast staan we in de herfst en winter denk ik ook gewoon veel vaker in de keuken. Een boek dat er voor mij deze maand echt uitsprong was Miljuschka’s Food Trucks.

 Boek Miljuschka's Food Trucks


Wat is het?

De roots van de foodtruck cultuur liggen in de Verenigde Staten. Voor het 24-kitchen-televisieprogramma Miljuschka’s Food Trucks maakte Miljuschka Witzenhausen een culinaire rondreis door Amerika. Haar bijzondere ervaringen vind je terug in het boek Miljuschka’s Food Trucks. De vijftig meest bijzondere gerechten heeft zij vertaald naar recepten die ook in de eigen keuken makkelijk te maken zijn. De recepten worden afgewisseld met persoonlijke verhalen en unieke inkijkjes in de populaire foodtruck-cultuur.

Het boek bevat 194 blz, heeft een harde cover en kost € 19,95.

En, is het wat?

Miljuschka is – naast bloedmooi – een vrouw waarop ieder man (en vrouw?) verliefd zal worden. De liefde van de man gaat immers nog altijd door de maag! En voor haar geen salades van quinoa, pizzabodems van bloemkool of tarwegrasshakes. Nee, Miljuschka neemt je mee in een wereld van steaks, hamburgers, bacon en zoetigheden als wafels met dulce de leche en red velvet cheesecake ijs. 

Recept badass burger boek Miljuschka's Food Trucks


Ik heb al twee recepten uitgezocht die ik ga maken om mijn man dit weekend (opnieuw) te verleiden: de badass burger met gorgonzola, bacon en gekaramelliseerde ui en toe de whiskeyroomijs met bacon en caramel. Het recept van die laatste vind je binnenkort op mijn blog!

Moge het nog niet duidelijk zijn: kopen dit boek! Voor de watertandend lekkere en stoere recepten, de mooie fotografie en de enthousiaste verhalen.


Ik maak in deze blogpost gebruik van zgn. affiliate links. Door via de links te bestellen ondersteun je kostenloos mijn blog. Alvast bedankt! 


Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

Ook lekker:

Restaurant Milú Den Haag Restaurant Milú Den Haag was mij al door zoveel verschillende personen aangeraden, ik moest er wel een keertje naar toe. Seeing is believing tenslotte...
My happy kitchen test: Melkunie opklop softijs Nieuw in de supermarkt: opklop softijs van Melkunie. Te vinden bij de houdbare zuivel in een pakje van 500 ml. Dat moeten we proberen! ...
My happy kitchen leest: Less is more Na Down to earth (2013) en Back to basic (2014) is Less is more alweer het derde kookboek van het duo Boersma en De Boer. Driesterrenchef Jacob-Jan (r...
My happy kitchen test: Kiwiberries Ik had er al over gelezen online en dit weekend kwam ik ze tegen bij de Makro: kiwiberries. Wat is het en is het wat? My happy kitchen doet de test! ...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge