My happy kitchen test: Chocstar chocolade

Ik kwam er onlangs achter dat ik met de punten die ik ongemerkt spaar bij mijn T-mobile abonnement, een customized reep bij Chocstar kon bestellen. Kijk, dat zijn nog eens leuke dingen voor de mens! De punten had ik in een tel ingewisseld, het uitzoeken van een reep duurde ietsje langer…….

Chocstar chocolade hart


Wat is het?

Op de website chocstar.nl stel je zelf je leukste chocoladecadeau samen. Voor een ander, of gewoon lekker voor jezelf. Allemaal onder het motto ‘Life is too short to eat boring chocolate’. 

Je kiest eerst het formaat (een M of XL reep of een hart), vervolgens de (fairtrade) basischocolade. Van Callebaut, in wit, melk, puur of heel puur. En dan komt het leukste en tegelijk ook moeilijkste werk. Want je maakt je chocolade hartstikke handmade door vervolgens te kiezen voor vijf ingrediënten. Niet zo moeilijk? Nou, wel als je keuze hebt uit meer dan 70 in de categorien noten, fruit, kruiden, snoep, koek, decoratie, specials en schildjes.
Tot slot voeg je nog een naam en boodschap toe en het geheel wordt, binnen 1-2 werkdagen, thuisbezorgd. Voor de duurste reep ben je € 16,90 kwijt, inclusief verzendkosten.

Chocstar doosje



En, is het wat? 

Zoals gezegd, het kiezen is zo moeilijk! Er zitten echt ontzettend veel lekkere ingrediënten bij. En het geheel moet qua smaakcombinatie ook nog wel een beetje bij elkaar passen. Ik koos uiteindelijk voor een hart van pure chocolade met pecannoten, karamelblokjes, kokos, zout en bitterkoekjes.

Ik was verrast over de mooie verpakking van de chocolade, maar het allermeest over het uiteindelijke resultaat. Ik moet er vast verstand van hebben want wat is deze smaakcombinatie heerlijk!!! De ingrediënten worden niet alleen gebruikt als topping maar sommige (bitterkoekjes bijvoorbeeld) zitten ook door de chocolade heen verwerkt. Mochten chocoladefabrikanten nog een nieuwe smaak zoeken, deze combi is het helemaal! 

Welke reep zou jij voor jezelf samenstellen?

 

Ook lekker:

My happy kitchen test: Maggi aardappelvariatie pan... Net als waarschijnlijk iedereen vraag ik me regelmatig af wat we nu weer eens moeten eten vanavond. Variatie is belangrijk, daarom eten wij regelmatig...
Tover-ijs Afgelopen zomer geïntroduceerd in de supermarkt: Tover-ijs van Van Gilse. Waarmee je dus zonder ijsmachine in een handomdraai ijs kunt maken. Het enig...
Eerste hulp bij Blue monday: chocolade! Het is vandaag Blue monday. Of in goed Nederlands: depri-maandag. Een Britse psycholoog bedacht in 2005 dat de maandag van de laatste volle week van j...
My happy kitchen test: Artisan grains snack pot I love foodpost! Van Artisan Grains, producent van natuurlijke granen en zaden, kreeg ik hun nieuwste product toegestuurd: de Artisan grains snack pot...

2 Comments

  1. Wauw! Die ziet er lekker uit en een combi van pecannoten, karamelblokjes & zout hmm… lijkt me heerlijk én hij ziet er ook nog eens waanzinnig lekker uit!

  2. Ja, hij was ook echt snel op! Zo lekker!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge