My happy kitchen test: French’s mosterd en relish

Nieuw in het schap, exlusief bij Albert Heijn, zijn de sauzen van French’s. Deze nummer 1 sauzen uit Amerika zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. My happy kitchen doet de (hamburger en hotdog) test!


French's sauzen

Wat is het?

De mosterd en relishes van French’s zijn de échte Amerikaanse smaakmakers voor hamburgers en hotdogs. De nummer 1 mosterd uit Amerika bestaat al meer dan 100 jaar, is 100% natuurlijk en vrij van vet, calorieën, smaakstoffen en gluten. Relishes zijn sauzen van ingemaakte groenten, een soort salsa eigenlijk, en smaken heerlijk op een hamburger, hotdog of sandwich. Van French’s testte ik de Californian sweet onion en de New York Deli Pickle. De eerste op basis van zoete ui, de tweede op basis van knapperige zoetzure augurken.

De mosterd zit in een handige knijpfles van 226 gram, de relishes in knijpflessen van 315 gram. Voor de relishes betaal je € 2,69, voor de mosterd € 1,79.

En, is het wat?

De mosterd is – zonder meer – een heerlijke standaard mosterd. Onmisbaar op je broodje hotdog, maar ook heerlijk bij een oer-Hollandse bitterbal! 

De relishes zijn niet my cup of tea, maar dat komt vooral omdat ik niet echt van zure smaken houd. Man en kind daarentegen, hamburgers en sauzenliefhebber pur sang – waren zeer gecharmeerd van de sweet onion (zoon) en pickles (man). Onmisbaar dus op de tuintafel dit bbq-seizoen!

Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

Ook lekker:

Klein Piëmonte in Amsterdam Nederlanders zijn dol op Italië en de Italiaanse keuken. Niet zelden zijn vakantiegangers bij thuiskomst een culinaire ervaring rijker en vanaf dan al...
MHK Culi newsflash februari Het is weer tijd voor de maandelijkse My Happy Kitchen (MHK) Culi news flash! Met deze maand nieuws over veganistische gehaktballen, kleurrijke pannen...
Proef de waanzinnige smaken van Professor Grunschn... Als je de naam Professor Grunschnabel hoort, dan zou je niet direct denken dat dit een Nederlands ijsmerk is. Toch is dat wel degelijk het geval. Dit ...
Berlijn komt naar Amsterdam: pop into Berlin! Als liefhebber van Duitsland en de Duitse keuken maak ik jullie graag attent op dit leuke initiatief: van 16 t/m 22 november kun je de sfeer van creat...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge