My happy kitchen test: French’s mosterd en relish

Nieuw in het schap, exlusief bij Albert Heijn, zijn de sauzen van French’s. Deze nummer 1 sauzen uit Amerika zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. My happy kitchen doet de (hamburger en hotdog) test!


French's sauzen

Wat is het?

De mosterd en relishes van French’s zijn de échte Amerikaanse smaakmakers voor hamburgers en hotdogs. De nummer 1 mosterd uit Amerika bestaat al meer dan 100 jaar, is 100% natuurlijk en vrij van vet, calorieën, smaakstoffen en gluten. Relishes zijn sauzen van ingemaakte groenten, een soort salsa eigenlijk, en smaken heerlijk op een hamburger, hotdog of sandwich. Van French’s testte ik de Californian sweet onion en de New York Deli Pickle. De eerste op basis van zoete ui, de tweede op basis van knapperige zoetzure augurken.

De mosterd zit in een handige knijpfles van 226 gram, de relishes in knijpflessen van 315 gram. Voor de relishes betaal je € 2,69, voor de mosterd € 1,79.

En, is het wat?

De mosterd is – zonder meer – een heerlijke standaard mosterd. Onmisbaar op je broodje hotdog, maar ook heerlijk bij een oer-Hollandse bitterbal! 

De relishes zijn niet my cup of tea, maar dat komt vooral omdat ik niet echt van zure smaken houd. Man en kind daarentegen, hamburgers en sauzenliefhebber pur sang – waren zeer gecharmeerd van de sweet onion (zoon) en pickles (man). Onmisbaar dus op de tuintafel dit bbq-seizoen!

Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

Ook lekker:

My happy kitchen test: Maggi aardappelvariatie cup... Onder het motto ‘wat zullen we vanavond weer eens op tafel zetten’ testte ik enige tijd terug de aardappelpannenkoekjes van Maggi. Ze bleken geen succ...
Culi news flash juli 2016 De zomer is in volle gang, maar gelukkig blijven de lekkere producten en persberichten gestaag binnen stromen. Tijd dus voor een nieuwe culi news flas...
My happy kitchen leest: Toen was koken heel gewoon Onlangs schreef ik een serie blogposts over eten en drinken in de afgelopen decennia. Door de research die ik hiervoor moest doen ben ik enorm gefasci...
Culi news flash april 2016 Het is alweer bijna het einde van de maand dus tijd voor de Culi news flash april! Met deze maand een schitterende pan gemaakt van oude spoorrails, de...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge