Vier snelle en makkelijke Halloween snacks!

Komende zaterdag is het Halloween. Ik zet hieronder een paar leuke en makkelijke Halloween snacks voor je op een rij.  Iets meer tijd? Bekijk dan ook eens de andere Halloween snacks die ik gemaakt hebt: de graveyard chocolat mousse en de Halloween cupcakes!

 
Halloween vingers


Bloederige vingers
Snijd van de bovenkant van de knakworst een dun plakje en leg hierop een stukje amandelschaafsel (zakje Dr. Oetker). Maak met een mesje wat sneetjes bij de knokkels. Serveer met tomatenketchup.
 
Halloween Shirley Temple

Halloween Shirley Temple

 

Een speciale Halloween versie van de beroemde Shirley Temple cocktail.  Een Shirley Temple is een niet-alcoholische cocktail, vernoemd naar het beroemde kindsterretje. cVoor deze DIY heb je verder eigenlijk alleen maar (schone) injectiespuiten nodig. Je haalt ze b.v. bij de apotheek.

Vul de (whiskey)glazen met ijsklontjes en giet hierop de sprite of 7-up. Vul de injectiespuiten met grenadine en steek ze in de glazen. Druk de spuit iets in en serveer direct.

Jello met spinnen

 

Jello met spinnen

Maak rode gelatinepudding uit een pakje (b.v. jelly van Dr. Oetker), verdeel over vier schaaltjes en doe hierin plastic insecten (spinnen, wurmen, kevers). Laat opstijven en serveer. Let op met kinderen, de plastic beestjes kun je uiteraard niet opeten!

IJsklontjes met spinnen

 
Vul een ijsklontjesvorm met water en doe in ieder vakje een plastic spinnetje (ik kocht er een stuk of 10 voor 1 euro bij Wibra). Doe de ijsklontjes in (heldere) frisdrank. Let op met kinderen, de plastic beestjes kun je uiteraard niet opeten!

Ijsklontjes met spinnen


Ook lekker:

Allerhande kerstfestival Afgelopen week werd ik door mijn zusje geattendeerd op het krantenberichtje over het Allerhande kerstfestival. Als liefhebber van eten, Albert Heijn/A...
Halloween DIY: graveyard chocolat mousse Vroegâh - toen ik jong was -  had je nog geen Halloween. Het bestond natuurlijk wel, in Amerika. Maar in ons land werd Halloween niet gevierd en kende...
My happy kitchen test: Artisan grains snack pot I love foodpost! Van Artisan Grains, producent van natuurlijke granen en zaden, kreeg ik hun nieuwste product toegestuurd: de Artisan grains snack pot...
My happy kitchen leest: Het Grote Sinterklaas Kook... Deze zomer al lag hij opeens op mijn deurmat: dit prachtige grote boek met rode linnen kaft. Het zal toch niet……..Het Grote Sinterklaas Kookboek was p...

2 Comments

  1. Wat een leuke en snelle ideeën ! Vooral die spinnen in jelly vind ik erg leuk (ben hoe gek het misschien ook klinkt gek op jelly haha 😀 )

  2. Ik ben ook dol op jelly!! Vooral zelfgemaakte, van bijvoorbeeld verse jus d'orange (zoals deze met gember:
    http://www.myhappykitchen.nl/2014/12/christmas-in-glass-orange-ginger-jelly.html)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge