Vier snelle en makkelijke Halloween snacks!

Komende zaterdag is het Halloween. Ik zet hieronder een paar leuke en makkelijke Halloween snacks voor je op een rij.  Iets meer tijd? Bekijk dan ook eens de andere Halloween snacks die ik gemaakt hebt: de graveyard chocolat mousse en de Halloween cupcakes!

 
Halloween vingers


Bloederige vingers
Snijd van de bovenkant van de knakworst een dun plakje en leg hierop een stukje amandelschaafsel (zakje Dr. Oetker). Maak met een mesje wat sneetjes bij de knokkels. Serveer met tomatenketchup.
 
Halloween Shirley Temple

Halloween Shirley Temple

 

Een speciale Halloween versie van de beroemde Shirley Temple cocktail.  Een Shirley Temple is een niet-alcoholische cocktail, vernoemd naar het beroemde kindsterretje. cVoor deze DIY heb je verder eigenlijk alleen maar (schone) injectiespuiten nodig. Je haalt ze b.v. bij de apotheek.

Vul de (whiskey)glazen met ijsklontjes en giet hierop de sprite of 7-up. Vul de injectiespuiten met grenadine en steek ze in de glazen. Druk de spuit iets in en serveer direct.

Jello met spinnen

 

Jello met spinnen

Maak rode gelatinepudding uit een pakje (b.v. jelly van Dr. Oetker), verdeel over vier schaaltjes en doe hierin plastic insecten (spinnen, wurmen, kevers). Laat opstijven en serveer. Let op met kinderen, de plastic beestjes kun je uiteraard niet opeten!

IJsklontjes met spinnen

 
Vul een ijsklontjesvorm met water en doe in ieder vakje een plastic spinnetje (ik kocht er een stuk of 10 voor 1 euro bij Wibra). Doe de ijsklontjes in (heldere) frisdrank. Let op met kinderen, de plastic beestjes kun je uiteraard niet opeten!

Ijsklontjes met spinnen


Ook lekker:

Kaastengels van Sandy In juni was het alweer een jaar geleden dat mijn collega Sandy – veel te jong – is overleden. Het leven is soms zo oneerlijk. Ik herinner mij Sandy al...
My happy kitchen test: Taart in pot. En geeft twee... Kan het leuker: iemand een zelfgebakken taartje opsturen met een passende versiering naar keuze? Wel als je een bestelling plaatst bij taartinpot.nl! ...
My happy kids: gezonde traktaties Hoewel de meeste kinderen bij een feest of verjaardag denken aan taart, snoep en chips, denken de meeste scholen daar anders over. Logisch misschien w...
Vier de lente met deze cheesecake strawberries! Hoera, het is lente! Ik ben een echt lente mens, word blij van de eerste zonnestraaltjes, krokussen en narcissen! Weg met de ovenschotels en de stampp...

2 Comments

  1. Wat een leuke en snelle ideeën ! Vooral die spinnen in jelly vind ik erg leuk (ben hoe gek het misschien ook klinkt gek op jelly haha 😀 )

  2. Ik ben ook dol op jelly!! Vooral zelfgemaakte, van bijvoorbeeld verse jus d'orange (zoals deze met gember:
    http://www.myhappykitchen.nl/2014/12/christmas-in-glass-orange-ginger-jelly.html)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge