De 10 lekkerste cadeautjes door de brievenbus

Je kunt natuurlijk die jarige collega feliciteren via Facebook. Je zieke moeder een sms’je sturen en een what’s appje om je broer succes te wensen met zijn rij-examen. Maar is het niet veel leuker om de mensen die je liefhebt te feliciteren, succes te wensen of een hart onder te riem te steken met cadeautjes door de brievenbus? En als dat dan ook nog eens een lekker cadeautje is, sla je eigenlijk nooit de plank mis.

Kersen marshmallowsWant of je nu een gebroken hart hebt of een gebroken been, iedereen wordt blij van brownies, koekjes, repen of marshmallows in de brievenbus. En jij bent de eeuwige held! En het kost je – naast wat geld natuurlijk – alleen een paar minuutjes achter de computer.

Hieronder de lekkerste cadeautjes door de brievenbus (op eentje na…):

1) Marshmallows

Ik schreef al eens eerder over Mallows, en heb deze verrukkelijke marshmallows  inmiddels al eens verstuurd als geboortepresentje. Lieve, zachte, roze en oh zo lekkere marshmallows met frambozen en rozenblaadjes. Of in de smaak ‘apple pie’ voor een vriendin die wel een hart onder de riem kan gebruiken? Te bestellen op mallows.nl (vanaf € 12,00)

Taart in pot

2) Taartje

Ook Taart in Pot kwam als eens eerder aan bod op mijn blog: handgemaakte taartjes in een glazen weckpotje, inclusief decoratie. Voor geboorte, verjaardag, beterschap, als bedankje, noem maar op. Te bestellen op taartinpot.nl (vanaf 11,95)

brownies per post

 

3) Brownies

Voor een verjaardag, bedankje of als troost. Waar zijn brownies eigenlijk niet goed voor? En deze zijn vol en smeuïg, met fairtrade chocolade en biologische roomboter. En als je wilt ook nog met noten of fruit. Te bestellen via browniesperpost.nl (vanaf 11,95)

chocstar

4) Chocolade

In deze webwinkel stel je de perfecte reep samen, laat ‘m mooi verpakken in een doosje en versturen naar je stille liefde (ik cacao van jou), verdrietige buurvrouw of als alternatief voor een kerstkaart (berry christmas). Ik bestelde al eens een chocoladehart voor mezelf (want dat kan natuurlijk ook) en die smaakte echt fantastisch. Te bestellen via chocstar.nl (vanaf 9,45).

5) Gepersonaliseerde reep

In de online cadeaushop van Verkade maak je een persoonlijke wikkel voor een heerlijke Verkade reep en laat deze per post versturen naar je allerliefste collega, vriend of familielid. Kies de smaak chocolade, een ontwerp, upload foto en tekst en versturen maar. Te bestellen via chocoladereep.mijnverkade.nl (vanaf 4,99)

chocoladekoekjes

 

6) Chocolade koekjes

Naast brownies verstuurt deze site ook naar eigen zeggen de lekkerste chocoladekoekjes per post. Met een kaartje en een persoonlijke boodschap. Te bestellen via koekjesperpost.nl (vanaf 9,95)

carrot cake

7) Stuk taart

Bij de Daily pie post bestel je een als briefpost verpakte eenpersoons portie taart. En niet zomaar taart. Ambachtelijk gemaakte Engelse pastries. Standaard met servetje, optioneel met berichtje.

Die carrot cake ziet er wel heel lekker uit! Thedailpiepost.nl (vanaf 9,95)

8) Bonbons

Nog meer chocolade. Nouja, chocolade is altijd goed toch? En deze bonbons (vooral de specials) zien er wel heel erg lekker uit. Ook hebben ze hier repen met tekst, pindarotsjes en truffels. Mmmmm! Doosjechocolade.nl (vanaf 8,95)

Wijn in gepersonaliseerd kistje

9) Wijn

Okay, het kan niet door de brievenbus maar gaat wel met de post: een fles goede wijn (of nog leuker: bubbels!) in een houten kistje met persoonlijke tekst. Voor die momenten die wel een flesje waard zijn! Flesjewijnbezorgd.nl (vanaf 18,95).

10) Gezonde snacks

Het is misschien wat minder feestelijk dan truffels of bubbels, maar voor een vriendin die nu juist zo gezond bezig is zijn deze doosjes met vier verrassende ‘bites’ misschien het perfecte cadeau. Kleine zakjes met gezonde snacks, zoals gedroogd fruit, noten, zaden, superfoods en chocolade! Biteswelove.nl (vanaf 4,95)

Ook lekker:

De meest nutteloze pakjes en zakjes #8 Vandaag alweer deel 8 uit de serie 'De meest nutteloze pakjes en zakjes uit de supermarkt'. Met dit keer onder andere de winnaar van het Gouden windei...
Verras je lief met een ValentijnsKeek (met korting... Eerder schreef ik al over de lekkerste cadeautjes door de brievenbus (en hier). Een smakelijke manier om iemand te verrassen, de blogposts worden nog ...
Culinaire cadeaus (deel 3) Vandaag deel 3 en tevens het laatste deel met tips en inspiratie voor culinaire cadeautjes. Klik voor deel 1 en deel 2. Deel 3 gaat over zogenaamde cu...
Last minute cadeautips! Wat zijn dit toch altijd gezellige maar ook onwijs drukke dagen! Druk bladeren in kookboeken of de Allerhande om inspiratie op te doen voor het desser...

7 Comments

  1. Wat een leuke ideeën allemaal, altijd handig om achter de hand te hebben zo'n lijstje met cadeautips!

  2. Leuk artikel! dankjewel 🙂

  3. Ik sta altijd weer versteld van de inventiviteit van ondernemend Nederland. Leuke en creatieve ideeën, dit!

  4. Graag gedaan, jullie zijn ook gewoon leuk!

  5. Ja geweldig he! Dit soort initiatieven verdienen het ook gewoon om in het zonnetje te worden gezet.

  6. Voor een mooie bos bloemen ben je tegenwoordig al snel 15 euro kwijt, nou dan krijg ik liever chocolade!

  7. Wat een leuke cadeau's! Daar maak je zeker iemand blij mee én weer eens wat anders dan het bekende bloemetje sturen. Op dit lijstje ga ik zeker nog wel eens kijken voor een fijn cadeau, dank 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge