Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop accepteer je deze algemene voorwaarden.

Bestelling en levertijd

Je plaatst de bestelling in de webshop. Van deze bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail. De artikelen worden na betaling binnen twee werkdagen verzonden, indien op voorraad. Mocht na bestelling blijken dat een artikel onverhoopt niet (meer) leverbaar is, dan zal dit per e-mail aan je medegedeeld worden. Indien deze tijdelijk niet leverbaar is kun je de bestelling afwachten. Indien het artikel langere tijd of helemaal niet leverbaar is kun je vervangende artikelen voor een gelijk orderbedrag bestellen of de bestelling annuleren. Mocht je in dit laatste geval al betaald hebben dan zal het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening worden overgemaakt.

Jouw bestelling wordt verstuurd via PostNL tegen een vast tarief van € 3,95, ongeacht de grootte of gewicht van het pakket. My happy kitchen & lifestyle is niet aansprakelijk voor verzendingen die niet aankomen of beschadigen tijdens transport, tenzij verzekerd verzonden (mogelijk op verzoek). Ook is het mogelijk – indien gewenst – een track & track code mee te sturen. Je kunt dit aangeven bij het opmerkingenveld bij de verzendgegevens.

Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW.

Retouren

Wij doen er alles aan om je de gewenste bestelling te leveren. Mocht de bestelling desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De artikelen dienen ongebruikt en in originele staat retour te worden gestuurd. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. Graag ontvangen wij een mail over je retourzending, indien mogelijk met opgaaf van reden. Na ontvangst van de artikelen vindt terugbetaling van de artikelen plaats binnen 5 werkdagen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Retouradres: zie vestigingsadres.

Garantie

Ben je niet tevreden? Stuur dan even een e-mail. My happy kitchen geeft 3 maanden garantie op alle artikelen. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

Privacy

Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor afhandeling van de order en zullen niet worden doorgegeven of verkocht aan derden.

Aansprakelijkheid

My happy kitchen & lifestyle kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die na levering, door gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons geleverde producten of door welke andere oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan de zaken van de koper, aan kopers’ gezinsleden, aan zaken van kopers’ gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.

De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, de juistheid of de inhoud van deze informatie. My happy kitchen & lifestyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van onjuiste of onvolledige informatie in haar website.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands Recht van toepassing.

Vestigingsadres

My happy kitchen & lifestyle
<aanvraag op verzoek>

06-38546874
amotter1968@gmail.com

Kamer van Koophandel, nr.: 68696957
BTW nr. 1883.97.103