Wie zoet is krijgt…..

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Voor mij toch wel de leukste en gezelligste dagen van het jaar. De aankomst van de boot, het Sinterklaasjournaal, schoen zetten, pakjes avond. Daarom op My happy kitchen de komende weken extra aandacht voor dit puur Hollandse feest.

Wie zoet is krijgt…..een kopje Pietenthee! Bij de theewinkels van Simon Lévelt kun je deze maanden terecht voor zowel Pieten- als Sinterklaasthee. Zowel los verkrijgbaar als in een leuk cadeaublikje. Dat wil ik wel in mijn schoen deze week!

Pietenthee Sinterklaasthee

De Pietenthee bestaart uit zwarte thee, kaneelstukjes, kardemom, amandelschaafsel, kruidnagelen en foelie. In de Sinterklaasthee vind je appelstukjes, kaneel en amandelsnippers. Stukje rode biet kleuren de thee prachtig rood.

Pietenthee

Je betaalt voor een zakje van 100 gram € 4,95. Een mooi blikje met dezelfde hoeveelheid kost je € 6.80.

Simon Lévelt heeft meer dan 40 Koffie & Thee speciaalzaken in Nederland en België. Daar kun je kiezen uit een uitgebreid en steeds wisselende assortiment. Simon Lévelt staat voor eerlijke handel, biologische teelt en sociale projecten.

Mijn Haagse lezers kunnen terecht in de winkel in de Passage of aan de Frederik Hendriklaan. Op de site vind je adressen van de overige winkels.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*