Home » Weekendtip! Feelgood Market in Eindhoven en NeighbourFood Amsterdam
Neighbourfood

Weekendtip! Feelgood Market in Eindhoven en NeighbourFood Amsterdam

Dit keer twee leuke weekendtips: de Feelgood Market in Eindhoven en NeighbourFood en Flea Market in Amsterdam.

Feelgood market

Feelgood Market

Op zondag 19 maart vindt er weer een editie plaats van de FeelGood Market in Strijp-S in Eindhoven. Een evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek.

Van 12.00 – 18.00 kun je er rondstruinen langs kraamjes, workshops doen, demonstraties volgen en lekkere hapjes proeven. Ook zijn er altijd veel leuke activiteiten voor kinderen te doen.

Feelgood Market
Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven

Neighbourfood

NeighbourFood & Flea Market Amsterdam

In de Westergasfabriek vindt op 18 en 19 maart weer een editie plaats van de NeigbourFood & Flea Market. Dé plek om lokaal geproduceerde specialiteiten te ontdekken en smaken uit de hele wereld te proberen.

Proef wat je anders nooit eet, hoor verhalen die je nog niet kent. De NeighbourFood Market is een platform voor restaurants, cateraars, bio-boeren, traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeurs. Als bezoeker scharrel je hier je maal bij elkaar en geniet je aan gezellig lange tafels in een relaxte sfeer en een stijlvolle, stedelijke omgeving.

Ook leuk: er wordt geen entree gevraagd maar als je wilt kun je een pak pasta, rijst of iets in blik meenemen. Alles wordt verzameld en gedoneerd aan de voedselbank.

NeighbourFood & Flea Market
Westergasfabriek
Amsterdam

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*