Disney+ gratis uitproberen

Mijn Disney+ favorieten (nu 7 dagen gratis!)

In deze moeilijke tijden, waarin we noodgedwongen zo’n beetje 24/7 thuis zitten, is een aantrekkelijk tv-aanbod belangrijker dan ooit. Vandaag deel ik mijn vijf Disney+ favorieten. En je kunt Disney+ nu 7 dagen gratis uitproberen!

Disney+

Naast het aanbod van andere streamingsdiensten springt Disney+ er vooral uit door de Disney en Pixar films, waarmee je je kinderen (en jezelf!) uren lang zoet kunt houden. En sinds vorige maand is aan het aanbod ook Frozen 2 toegevoegd!

geld besparen door overzicht en inzicht

Een keertje gratis uitproberen?

Je kunt Disney+ nu 7 dagen gratis kijken. Overtuigd? Daarna kost Disney+ je € 6,99 per maand. Of betaal € 69,99 voor een heel jaar, dan krijg je dus twee maanden gratis cadeau!

Maar er is meer!

Op Disney+ vind je ook alle Marvel, Star Wars en National Geographic films en series. Van nostalgie tot de nieuwste films en series, er zit voor iedereen wel wat bij. Van X-men tot Cars en van The Sound of Music tot Guardians of the galaxy. Je kunt op vier verschillende apparaten tegelijk kijken, zowel thuis als onderweg.

Disney+ favorieten

Mijn vijf Disney+ favorieten

Op het gevaar af dat ik een paar hele leuke vergeet (Aristokatten, Robin Hood, Ice age…), zijn dit mijn vijf Disney+ favorieten om te kijken:

The sound of music

Deze film uit 1965 is een klassieker van de bovenste orde. Ik ken de liedjes uit mijn hoofd en zwijmel iedere keer weer weg bij het verhaal van de weduwnaar Von Trapp en het kindermeisje Maria.

Finding Nemo

Een klassieker uit het tekenfilm genre, die iedere keer weer blijft boeien. Want grappig, spannend, aandoenlijk en zo ontzettend mooi gemaakt.

Mary Poppins

Nog maar eentje uit de oude doos (1964). Een van de beste musicalfilms aller tijden. Oppas Mary Poppins helpt de kinderen Banks om op een magische manier (supercalifragilisticexpialidocious!) de wereld te ontdekken.

Alladin

Een van mijn favoriete tekenfilms, met Robin Williams die de stem van de geest doet.

The Muppet Christmas Carol

Een van de allerleukste versies van het beroemde verhaal van Charles Dickens. Ook leuk om te kijken als het geen kerst is!

Heb jij al een Disney+ abonnement? Wat is jouw favoriete film?

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*