Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
Smooth+

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien


Op NPO 1 (Omroep Max) wordt nu het seizoen 2017 van The Great British Bake Off uitgezonden. Met nieuwe presentatoren (alleen Paul Hollywood is nog over van de oude cast), maar nog steeds ontzettend leuk gelukkig. Iedere donderdagavond vanaf 20.30 uur. Ik zit klaar met koffie en taart 😉 Een heerlijke voorproefje op het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt dat dit najaar op de buis komt.

Avifauna

Beleven

Ieder jaar bezoeken wij wel een keertje vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Het is een heerlijk park met de meest prachtige vogels maar ook een enorme speeltuin voor kinderen (tot een jaar of 10). Van het nectar voeren aan de lori’s tot de roofvogelshows, het park is heel laagdrempelig, knus en gezellig. Een aanrader!

Entreeprijs is € 17,00 (€ 15,50 voor kindere van 3 t/m 12)

Doen

Foodtruckfestivals are here to stay. Er gaat geen weekend voorbij of er is wel ergens een foodtruckfestival in het land. Vooral bij lekker weer het ideale weekend-uitje. Dit weekend kun je o.a. terecht bij:

Festival Foodstock Helmond
Taste of Amsterdam 
Rollend Leiden
Biergarten Breda 
Rrrollend Venray

(46066) ITALIANO-MOCKUP-NapolitaanseDropstaafjesSept2017

Kopen

Italiano drop roept bij ‘oudjes’ zoals ik herinneringen op aan lekkere kleverige gesuikerde dropjes in een rolletje. Maar anno nu maakt Italiano heerlijke drop in zakken, met waanzinnig lekkere smaken als zoethout, salmiak en karamel. Er zijn 3 smaken: Napolitaanse dropstaafjes (personal favorite!), Siciliaanse zachte dropstaafjes en Milanese dropgum. Verslavend lekker! Verkrijgbaar bij diverse supermarkten.

Smooth+

Proeven

Hoewel ik hou van groente en fruit is het best nog een uitdaging om er voldoende van binnen te krijgen. Met de fruit- en groentepoeders van Smooth+ wordt dat een stuk gemakkelijker! De poeders bestaan uit 100% puur fruit- en groente die zijn gevriesdroogd. Alleen het water eruit dus, en helemaal niets erbij. 100 gram poeder staat gelijk aan een kilo vers fruit of groente. Voeg een schepje (gelijk aan 40 gram) toe aan je overnight oates, yoghurt of smoothie. Of maak heerlijk fris fruitwater. Verkrijgbaar in 12 smaken. Een verpakking van 100 gram bevat 25 porties, 3 verpakkingen kosten € 39,00.bucketlistboek

Lezen

Mijn bucketlist ’50 before 50’ is voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niets meer wil ondernemen! Inspiratie haal ik volop uit ‘Het bucketlist boek deel 2’ van Elise de Rijck! Met maar liefst 500 nieuwe, originele en soms gekke dingen die je absoluut gedaan moet hebben in je leven. Van het eerste boek zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht en dat gaat met dit deel ook vast lukken. In het boek is ook ruimte om een persoonlijke invulling aan de opdrachten te geven. Ik heb mezelf voor komende maand alvast opdracht 202 ‘Herlees je favoriete kinderboek’ (Koning van Katoren!) en 149 ‘Een waterpistoolgevecht houden’ voorgenomen.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Twee weken geleden gingen wij met mijn vader en zijn vrouw naar Engeland en mijn vader had ook die rolletjes Italiano bij zich! Haha, wel erg lekker!

  2. oooh die dropjes hou op met me hoor hahah zo lekker en een dagje vogels kijken blijf leuk!!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*