Home » Weekendtip! The Amsterdam Coffee Festival
Amsterdam Coffee Festival

Weekendtip! The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival strijkt voor de vierde keer neer in Amsterdam. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 maart hult de Westergasfabriek zich wederom in de heerlijkste koffiearoma’s. Ben je net zo’n koffieliefhebber als ik? Misschien kom ik je zondag dan wel tegen!

 logo Amsterdam coffee festival

The Amsterdam Coffee Festival staat geheel in het teken van koffie, thee en chocola. Een verscheidenheid aan koffiemerken is vertegenwoordigd door professionele branders, vakkundige baristas en echte liefhebbers. En dat alles om drie dagen lang kennis over en passie voor koffie met jou te delen.

Amsterdam Coffee Festival

Latte Art Live


’s Werelds beste latte artiesten komen bij elkaar om het publiek te laten zien welke Latte Art kunsten zij in huis hebben. Wil je zelf ook een mooie latte schenken? Leer van de lattemeesters en -liefhebbers tijdens één van de interactieve masterclasses.

Coffee & Food Pairing Experience


Koffie en eten is een gouden combinatie. En dan heb ik het niet over een kop koffie bij je eten maar door je eten! Rikard Andersson, chef-kok van restaurant Scandinavian Embassy, verzorgt samen met hoofdbarista Nicolas Castagno exclusieve Coffee & Food Pairing Experiences in de VIP-suite.

coffee festival

Kunst, workshops en nog veel

Neem een kijkje op de website voor het uitgebreide programma-aanbod. Van koffie-kunst tot foodtrucks en van de finale van het Dutch Tea championship tot water workshops.

Tickets


Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur voor 18 euro. Kinderen tot 16 jaar zijn van harte welkom tegen gereduceerd tarief (4,50). Voor kinderen tot 10 jaar is toegang kosteloos.

228467-Amsterdam Coffee Festival 2016 _A234800-741245-large-1477558923

Westergasfabriek
Gashouder
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*