Home » Marcipano, smeerbare marsepein

Marcipano, smeerbare marsepein

Hij is voor groot en klein, groot en klein, groot en klein.
Hij is voor groot en klein, voorzien van taai en marsepein.

Liefhebbers van marsepein komen deze dagen goed aan hun trekken. Je struikelt nu over de aardappeltjes, varkentjes en wortels. Maar wist je dat marsepein nu ook verkrijgbaar is in smeerbare vorm?

Marcipano smeerbare marsepein


Het merk Marcipano maakt smeerbare marsepein, volgens origineel Italiaans recept in en in elf smaakcombinaties. Op de boterham, pannenkoek, taart of cupcake, de marsepein liefhebber weet hier vast wel raad mee! De marsepein bestaat voor 50% uit amandelen.

Marcipano is glutenvrij en bevat geen lactose, dierlijke eiwitten of conserveringsmiddelen.

Prijzen variëren van € 3,45 per pot (Classic) tot € 10,50 voor een pot met ‘De smaak van duur’. In deze marsepein zijn – speciaal voor de Miljonairsfair – verse truffel, vanille en snippers bladgoud verwerkt. Ik ben zelf vooral nieuwsgierig naar de smaak pistache-tijm en ‘De smaak van sorry’ met bittere amandelen, witte chocolade en lavendel.

Marcipano smeerbare marsepein pistache-tijmDe Marcipano is verkrijgbaar via de website (www.marcipano-shop.nl) of op een van de vele verkooppunten in Nederland (zie de site). In Den Haag kun je terecht bij Cook and Co op de Frederik Hendriklaan, Jamin op de Leyweg of de marktkraam van de Notenkoning (diverse markten).

Heb jij wel eens smeerbare marsepein geprobeerd? En wat heb je er mee gemaakt?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*