Bacon hagelslag

In deze blogpost van 9 mei kon je lezen dat ik me had aangemeld voor een crowdfund project om bacon hagelslag op de markt te brengen. Als ware bacon liefhebbers telde dit gezin grif de zes euro neer die nodig was om dit project mede te doen slagen én om zelf een pakje opgestuurd te krijgen.

Bacon hagelslag

Voor het project was 6000 euro nodig. Binnen een maand had Natwerk, het reclamebureau van dit geniale idee, het benodigde bedrag (en meer!) binnen gehaald en kon de productie beginnen. En deze maand was het eindelijk zover. Mijn pakje bacon hagelslag werd bezorgd!

Bacon hagelslag

Is het geen schatje? Het pakje bevat 150 gram bacon hagelslag en is gemaakt van 100% varkensvlees. Om eerlijk te zijn heb ik er geen seconde over nagedacht om de ‘hagelslag’ op brood te gaan eten. Maar het smaakt heerlijk in bijvoorbeeld een salade of hartige cupcakes. En het scheelt tijd, ook mooi meegenomen.

Toegeven, zes euro is een hoop geld voor een doosje uitgebakken spekjes. Maar het is ook gewoon heel leuk om deel uit te maken van een project van een stel creatievelingen die op deze manier iets nieuws op de markt proberen te brengen!

4 Comments

  1. kimberley van Beek

    Denk dat ik ze liever zelf bak haha ! 😀

  2. En, hoe smaakt het? Lijkt me ook lekker (en handig) om door een eitje mee te bakken. 🙂

  3. True, maar het scheelt wel werk (en vieze baklucht) als je even snel een lekkere salade wil maken!

  4. Ze smaken heerlijk, als versgebakken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*