My happy kitchen test: Tony Chocolonely marshmellow pecan

Toen ik vandaag mijn gebruikelijke reep caramel zeezout in het karretje wilde gooien sprong de roze verpakking van deze nieuwe limited edition van Tony Chocolonely gelijk in het oog. Mmmm, wat voor limited edition smaak zullen ze dit keer gekozen hebben? Tony Chocolonely Marshmellow pecan!

Tony Chocolonely pecan marshmallow

Tony Chocolonely Marshmallow pecan

 Volgens de site van Tony is de melk marshmellow pecan geen limited edition maar hun eerste heuse estafette reep. Ieder half jaar een andere smaak, omdat je soms gewoon zin hebt in iets anders. Alleen te krijgen bij AH.

 

 Een reep weegt 180 gram en kost € 2,79. Best veel geld maar je koopt dan wel fairtrade chocolade. Wist je trouwens waarom de stukjes van deze chocoladereep ongelijk verdeeld zijn? De uitleg staat te lezen op hun site:

 

Wij vonden het maar raar dat alle chocoladerepen verdeeld zijn in gelijke stukjes, terwijl het er in de cacao-wereld helemaal niet zo eerlijk aan toe gaat! Met de oneerlijke verdeling van onze 180 grams repen willen we alle chocofans op smakelijke wijze duidelijk maken dat de inkomsten in de chocoladewereld ongelijk verdeeld zijn.

 

 Ik vond de reep trouwens zelf vrij zoet en merkte weinig van de marshmellows (of het moet dan toch die sterke zoete smaak zijn). Ik hou het lekker bij caramel zeezout! Waarmee je ook nog eens een hele makkelijke en goddelijk lekkere chocolademousse kunt maken!

Tony Chocolonely karamel zeezout

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*