Pepernoten het hele jaar door!

Je hebt mensen die steen en been klagen wanneer eind augustus de eerste pepernoten weer in de supermarkten verschijnen. En je hebt mensen die rond 5 december nog een extra voorraad inslaan zodat ze tot ver in het nieuwe jaar kunnen genieten van deze lekkernij. Voor die laatste groep is er goed nieuws: vanaf deze maand kunnen ze voor pepernoten het hele jaar door terecht bij de Pepernotenfabriek.

Pepernoten het hele jaar door!

In Amsterdam opende ’s werelds grootste pepernotenfabriek Van Delft deze maand een pepernotenwinkel aan de Singel 500 in Amsterdam. Hier kunnen liefhebbers genieten van maar liefst 35 soorten pepernoten. Maar heb beste nieuws van alles: de winkel is het hele jaar – zeven dagen in de week – geopend!

kruidnoten

Producent Van Delft uit Harderwijk is al sinds 1889 ‘hofleverancier van Sinterklaas’. Van iedere 100 verkochte pepernoten komen er ongeveer 70 uit hun bakkerij.

In de winkel vind je – naast de gewone pepernoot – ook trendy noten als oerpepernoten met steranijs, gember, kaneel en nootmuskaat of chocoladekruidnoten met smaken als yoghurt, stroopwafel, truffel, sinaasappel en cappuccino.

apple crumble

Restje pepernoten?

Heb je nog pepernoten over? Ze smaken ook heerlijk in een crumble, bijvoorbeeld met stoofperen of appel!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*