Ga terug Email Link
–+ servings
Gnocchi met paddenstoelen

Gnocchi met paddenstoelen

Een makkelijke en snelle eenpersoonsmaaltijd. En om je vingers bij op te eten zo lekker!
Afdrukken Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: comfort food, eenpersoonsmaaltijd
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 12 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 gram Verse gnocchi
  • 200 gram Oesterzwammen (of andere paddenstoelen)
  • 1 eetlepel truffeltapenade
  • 1 klontje roomboter
  • 100 ml slagroom
  • Versgeraspte Parmezaanse kaas (naar wens)

Aan de slag!

  • Snijd of scheur de paddenstoelen en bak ze in een klontje boter goudbruin.
  • Doe er de truffeltapenade en de room bij en kook de saus een beetje in. Breng op smaak met peper en zout.
  • Kook intussen de gnocchi gaar in kokend water.
  • Voeg de gnocchi toe aan de paddenstoelen, meng goed en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Delen op Facebook