Pepernoten het hele jaar door!

Je hebt mensen die steen en been klagen wanneer eind augustus de eerste pepernoten weer in de supermarkten verschijnen. En je hebt mensen die rond 5 december nog een extra voorraad inslaan zodat ze tot ver in het nieuwe jaar kunnen genieten van deze lekkernij. Voor die laatste groep is er goed nieuws: vanaf deze maand kunnen ze het hele jaar door terecht bij de Pepernotenfabriek!


Pepernotenwinkel Amsterdam

In Amsterdam opende ’s werelds grootste pepernotenfabriek Van Delft deze maand een pepernotenwinkel aan de Van Woustraat 101 in Amsterdam. In de Amsterdamse Pijp kunnen liefhebbers genieten van maar liefst 35 soorten pepernoten. Maar heb beste nieuws van alles: de winkel is het hele jaar – zeven dagen in de week – geopend!

Producent Van Delft uit Harderwijk is al sinds 1889 ‘hofleverancier van Sinterklaas’. Van iedere 100 verkochte pepernoten komen er ongeveer 70 uit hun bakkerij.


Kruidnoten en honing taai

In de winkel vind je – naast de gewone pepernoot – ook trendy noten als oerpepernoten met steranijs, gember, kaneel en nootmuskaat of chocoladekruidnoten met smaken als yoghurt, stroopwafel, truffel, sinaasappel en cappuccino.

Ook leuk om te lezen:

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen, dat vind ik echt super!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge