Ga terug Email Link
–+ servings
amarettini koekjes

Amarettini koekjes

Kleine harde Italiaanse bitterkoekjes
Print Pin
Gang: koek
Keuken: Italiaans
Servings: 50 stuks

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

  • 100 gram amandelmeel
  • 20 gram bloem
  • 100 gram suiker
  • 1 eiwit
  • snufje zout
  • 1 buisje amandelessence

Aan de slag!

  • Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Meng het amandelmeel met de bloem, amandelessence, zout en suiker in een keukenmachine. Voeg hier al draaiende het eiwit aan toe. Meng tot een kleverige bal ontstaat.
    100 gram amandelmeel, 20 gram bloem, 100 gram suiker, 1 eiwit, snufje zout, 1 buisje amandelessence
  • Maak je handen nat en draai kleine bolletjes van het deeg (formaat kruidnootje).
  • Leg de bolletjes op de bakplaat en bak ze 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Delen op Facebook