Ga terug Email Link
–+ servings
Amuse met gekarameliseerde ui en blauwe kaas

Amuse met gekarameliseerde ui en blauwe kaas

Een heerlijke eenhaps snack
Print Pin
Gang: amuse, Borrelhapje
Keuken: Frans
Trefwoord: vegetarisch
Voorbereidingstijd: 2 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 32 minuten
Servings: 12 stuks

Ingrediënten

  • 12 amusecups
  • 1 ui
  • 1 klontje roomboter
  • 1 theelepel balsamisosiroop
  • blauwe kaas danish blue, gorgonzola

Aan de slag!

  • Schil de ui, halveer en snijd in ringen.
    1 ui
  • Smelt de boter en bak de uien eerst 5 minuten op middelhoog vuur met het deksel op de pan.
    1 klontje roomboter
  • Laat daarna op laag vuur ca. 25 minuten bakken. Roer regelmatig om.
  • Voeg de balsamicosiroop toe en breng op smaak met zout en peper.
    1 theelepel balsamisosiroop
  • Verdeel de uien over de amusecups en verbrokkel er de blauwe kaas over.
    12 amusecups, blauwe kaas
Delen op Facebook