Ga terug Email Link
+ servings
Amuse van rösti, zalm en kwartelei

Amuse van rösti, zalm en kwartelei

Een lekkere eenhaps amuse!
Print Pin
Gang: amuse
Trefwoord: kerst, vis
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 12 minuten
Servings: 6 personen

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

  • 50 gram gerookte zalm
  • 100 gram rösti Aviko original
  • 6 kwarteleitjes
  • 1 klontje boter
  • klein scheutje olie

Aan de slag!

  • Bak de rösti gaar in een klontje boter gaar in de koekenpan in ca. 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
    100 gram rösti, 1 klontje boter
  • Bak de kwarteleitjes in een andere koekenpan in een klein scheutje olie
    6 kwarteleitjes, klein scheutje olie
  • Leg op iedere lepel een hoopje rösti. Verdeel hier de gerookte zalm over en top af met een gebakken kwarteleitje. Strooi een beetje zout op het ei.
    50 gram gerookte zalm
Delen op Facebook