Ga terug Email Link
–+ servings
brioche toast met paling

Brioche toast met paling

Een eenvoudig en smaakvol voorgerecht of amuse
Print Pin
Gang: amuse, voorgerecht
Keuken: Nederlands
Trefwoord: vis
Bereidingstijd: 8 minuten
Servings: 6 stuks

Wat heb je nodig:

  • Spuitzak met stervormig mondje

Ingrediënten

Aan de slag!

  • Snijd het brioche brood in dunne repen, besprenkel met wat olijfolie en bak goudbruin in de pan of oven (180 graden, ca. 5 minuten).
    1 plak brioche brood, olijfolie
  • Meng de roomkaas met de geraspte mierikswortel en breng verder op smaak met zout en peper. Doe in een spuitzak.
    100 gram roomkaas, 1 eetlepel geraspte mierikswortel, peper en zout
  • Beleg de geroosterde brioche broodjes met een plakje palingfilet en spuit hier rozetjes roomkaas op.
    palingfilet
  • Bestrooi eventueel met eetbare bloemen.
Delen op Facebook