Bekleed een braadslede met bakpapier. Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe de boter, suiker en honing in een steelpan en breng al roerende aan de kook totdat alle suiker is opgelost.
100 gram roomboter, 100 gram suiker, 100 gram honing
Haal van het vuur en meng er de rozijnen, sinaasappelrasp en amandelschaafsel door.
150 gram amandelschaafsel, 50 gram rozijnen, 1 sinaasappel
Spreid met een spatel uit over het bakpapier tot een egale dunne lap.
Bak in 20 minuten goudbruin.
Laat ca. 20 minuten afkoelen en knip de lap dan met papier en al in repen van 5 cm. breed. Verwijder het papier en knip iedere reep in stukjes. Laat ondersteboven op een rooster volledig afkoelen en uitharden.
Smelt de chocolade au-bain-marie. Bestrijk de gladde onderkant met behulp van een bakkwast met de chocolade. Laat hard worden.
150 gram chocolade