Maak custard met behulp van de custard poeder, 35 gram suiker en een 1/2 liter melk conform de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doe dit ruim van tevoren, de custard moet namelijk 2-3 uur afkoelen. Dek af met plasticfolie om velvorming te voorkomen. Je kunt de custard ook al 1-2 dagen eerder maken.
40+35 gram suiker, 25 gram Koopmans custard, 1/2 liter melk
Doe een laag aardbeienjam onderin de schaal.
1 pot aardbeienjam
Verdeel hierover de cantuccini koekjes, maar houdt er ca. 8 achter.
1-2 zakken cantuccini koekjes
Klop de slagroom stijf met 40 gram suiker en de klopfix en verdeel dit over de koekjes.
350 ml slagroom, 1 zakje klopfix
Snijd de aardbeien doormidden en plaats ze met de open kant in een ring rondom tegen het glas aan. De rest van de aardbeien verdeel je in plakjes over het midden.
250 gram verse aardbeien
Verdeel de custard over de aardbeien.
Verdeel hierover in een rand de rest van de cantuccini en vul het midden met het rood fruit. Ik gebruikte een doosje gemengd rood fruit uit de diepvries.
200 gram gemengd rood fruit
Decoreer met toefjes slagroom, mini meringue, amandelschaafsel, taartdecoratie, kerstkoekjes en wat je verder nog leuk lijkt!
mini meringue, amandelschaafsel, slagroom spuitbus, taartdecoratie, kerstkoekjes, sterretjes