Ga terug Email Link
–+ servings
Noodle salade met garnalen en mango

Noodle salade met garnalen en mango

Geserveerd in een little gem slablad is deze koude noodle salade perfect geschikt voor een picknick
Print Pin
Gang: Salade
Keuken: Aziatisch
Trefwoord: vegetarisch, zomer
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Servings: 8 gevulde bladeren

Ingrediënten

  • 200 gram glasnoedels
  • 100 gram garnalen
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 1 handje edamame bonen
  • geroosterde kokosvlokken
  • Remia boticanal mangodressing
  • 1 little gem salade

Aan de slag!

  • Kook de noodles 3 minuten en spoel af met koud water.
    200 gram glasnoedels
  • Snijd de avocado en mango in blokjes. Ik stak bloemetjes uit de avocado en mango, wel zo vrolijk toch?
    1 mango, 1 avocado
  • Meng de garnalen, mango, avocado en edamame boontjes door de noodles en voeg dressing naar smaak toe.
    100 gram garnalen, 1 handje edamame bonen, Remia boticanal mangodressing
  • Breng op smaak met zout en peper en serveer in little gem bladeren. Bestrooi met geroosterde kokosvlokken.
    geroosterde kokosvlokken, 1 little gem salade
Delen op Facebook