Ga terug Email Link
–+ servings
pani puri caprese

Pani puri caprese

India meets Italy in deze knapperige Indiase bolletjes met een vulling van tomaat, burrata en basilicum
Print Pin
Gang: amuse, voorgerecht
Keuken: Indiaas, Italiaans
Trefwoord: vegetarisch
Bereidingstijd: 8 minuten
Totale tijd: 8 minuten
Servings: 8 stuks

Wat heb je nodig:

  • Frituurpan Of pan met laagje olie

Ingrediënten

  • 8 stuks pani puri blaadjes
  • 250 gram tomaatjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 eetlepel balsamico azijn of siroop
  • 1 bol burrata
  • basilicumblaadjes
  • pijnboompitjes

Aan de slag!

  • Frituur de pani puri blaadjes in ca. 30 seconden in de frituurpan (180 graden) tot goudgele knapperige bolletjes.
    8 stuks pani puri blaadjes
  • Snijd de tomaatjes doormidden, verwijder zoveel mogelijk de zaadlijsten en snijd in fijne blokjes.
    250 gram tomaatjes
  • Meng er de olijfolie en balsamico azijn door en breng op smaak met zout en peper. Je kunt dit ook al een paar uur eerder doen en op smaak laten komen.
    1 eetlepel olijfolie, 1/2 eetlepel balsamico azijn of siroop
  • Snijd of breek voorzichtig met je vingers een kapje/holletje af van de pani puri. Vul met een laagje tomaatblokjes, een stukje afscheurde burrata, basilicumblaadje en een paar pijnboompitjes.
    1 bol burrata, basilicumblaadjes, pijnboompitjes
Delen op Facebook