Rasp het teentje knoflook en bak deze – samen met de gember en de rode curry pasta - een half minuutje in wat zonnebloemolie aan in de pan.
1 teentje knoflook, 1 theelepel verse gember, 1 eetlepel rode curry pasta, zonnebloemolie
Doe er de kippenbouillon en kokosmelk bij. Breng op smaak met sojasaus, vissaus, sesamolie, palmsuiker en limoensap. Roer alles goed door en laat 5 minuten koken.
250 ml kippenbouillon, 100 ml kokosmelk, 1 theelepel sojasaus, 1 theelepel vissaus, 1 theelepel sesamolie, 1 theelepel palmsuiker, 1 scheutje limoensap
Bereid de dumplings in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 dumplings
Doe de soep in een kom en serveer er de dumplings in. Top af met fijngehakte koriander of ringetjes lente ui.
verse koriander of lente-ui