Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet de roomhoornpennen in. Wikkel een gyozavel om de hoorn en 'plak' vast door een beetje water op het randje te strijken.
6 gyozavellen, vloeibare boter
Leg op een bakplaat met bakpapier en bak in 15 minuten lichtbruin en knapperig. Gebruik je filodeeg? Bestrijk de buitenzijde van het deeg dan met wat gesmolten boter en bak in 5 minuten bruin en knapperig.
Snijd de zalm super fijn met een scherp mes. Roer om met de mayo, wasabi en sesamzaadjes naar smaak.
100 gram gerookte zalm, 1 eetlepel kewpie mayonaise, 1 theelepel wasabi, zwarte sesamzaadjes
Vul de hoorntjes met de zalmtartaar. Decoreer eventueel met dunne reepjes lente-ui.
lente-ui
Serveer de amuse hoorntjes in een schaal met bijvoorbeeld rijst, zodat ze mooi rechtop blijven staan.