Ga terug Email Link
–+ servings
Japanse tonijnsalade

Japanse tonijnsalade

Een oosterse variant op de traditionele tonijnsalade
Print Pin
Gang: Salade
Keuken: Aziatisch
Trefwoord: vis
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Servings: 2 porties

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op water
  • 3 eetlepels Kewpie mayonaise
  • 4 cm wasabi pasta of meer of minder naar smaak
  • 1/2 eetlepel sesamzaadjes
  • 1 norivel optioneel

Aan de slag!

  • Laat het blikje tonijn uitlekken. Doe de tonijn in een schaal en roer los met de mayonaise en wasabi pasta. Breng op smaak met zout en peper.
    1 blikje tonijn op water, 3 eetlepels Kewpie mayonaise, 4 cm wasabi pasta
  • Rooster de sesamzaadjes lichtjes in een droge hete koekenpan en roer door de tonijnsalade.
    1/2 eetlepel sesamzaadjes
  • Knip wat reepjes uit een norivel en decoreer hiermee de Japanse tonijnsalade.
    1 norivel
Delen op Facebook