Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Japanse tonijnsalade
Een oosterse variant op de traditionele tonijnsalade
Print
Pin
Gang:
Salade
Keuken:
Aziatisch
Trefwoord:
vis
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
5
minuten
minuten
Servings:
2
porties
Kookmodus
Voorkomt dat je scherm in slaapstand gaat tijdens het koken
Ingrediënten
1
blikje
tonijn op water
3
eetlepels
Kewpie mayonaise
4
cm
wasabi pasta
of meer of minder naar smaak
1/2
eetlepel
sesamzaadjes
1
norivel
optioneel
Aan de slag!
Laat het blikje tonijn uitlekken. Doe de tonijn in een schaal en roer los met de mayonaise en wasabi pasta. Breng op smaak met zout en peper.
1 blikje tonijn op water,
3 eetlepels Kewpie mayonaise,
4 cm wasabi pasta
Rooster de sesamzaadjes lichtjes in een droge hete koekenpan en roer door de tonijnsalade.
1/2 eetlepel sesamzaadjes
Knip wat reepjes uit een norivel en decoreer hiermee de Japanse tonijnsalade.
1 norivel
Delen op Facebook