Ga terug Email Link
–+ servings
Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Omeletrol met kruidenroomkaas

Een heerlijk borrelhapje of brunch gerecht voor Pasen
Print Pin
Gang: Borrelhapje, lunchgerecht
Keuken: Nederlands
Trefwoord: ei, pasen
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Servings: 7 plakjes

Wat heb je nodig:

  • plastic folie
  • cocktailprikkers

Ingrediënten

  • 4 eieren M
  • 1 scheutje melk
  • 1 eetlepel platte peterselie grofgehakt
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 bakje kruidenroomkaas
  • boter om in te bakken

Aan de slag!

  • Klop de eieren los met een scheutje melk. Voeg de platte peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de eieren toe. Bak op een middelhoog vuur tot het ei grotendeels gestold is. Draai om met behulp van een bord. Bak ook de andere zijde nog een minuutje of twee. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  • Smeer de omelet in met kruidenroomkaas. Dat hoeft niet zuinig! Beleg met de plakjes zalm en rol voorzichtig op. Wikkel in plastic- of aluminiumfolie en laat in de koelkast een uurtje opstijven.
  • Haal uit de folie en snijd in plakjes. Steek een prikker in iedere plak.
Delen op Facebook