Meng de droge bestanddelen (bloem, bakpoeder en zout). Voeg ei, melk en olie toe. Mix tot een egaal beslag.
100 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 1 snuf zout, 1 ei, 100 ml melk, 1,5 eetlepel zonnebloemolie
Vet het wafelijzer in met bakspray.
bakspray
Doe het beslag in je wafelijzer (dit gaat het handigst met een ijslepel).
Bak vier wafels in ca.4-5 minuten gaar, afhankelijk van je wafelijzer.
Laat de wafels afkoelen en snijd elk in vier plakken.
Roer de geraspte mierikswortel door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Doe in een spuitzak.
4 eetlepels roomkaas, 2 theelepels geraspte mierikswortel
Doe in ieder vakje van de wafel bite wat roomkaas, kappertjes en een opgerold stukje gerookte zalm.
100 gram gerookte zalm, kappertjes