Home » De Tasty

De Tasty

Op 11 en 12 oktober a.s. vindt in de Jaarbeurs Utrecht een nieuw culinair lifestyle evenement plaats voor hobbykoks! Met workshops en demonstraties van topkoks, masterclasses en proeverijen!
 
 


Tijdens De Tasty krijgen bezoekers de kans om te koken in de grootste mobiele kookstudio ooit op een evenement. Daarnaast kun je deelnemen aan interactieve workshops en masterclasses en diverse kookdemonstraties bijwonen van Nederlandse chefs als Jenneke Boer (Librije’s Atelier), Robért van Beckhoven (meester Patissier en jurylid van het tv-programma ‘Heel Holland Bakt’) en Michelin chef-kok Niven Kunz.

Naast de workshops zijn er in het kooktheater demonstraties te zien van o.a. Jacob Jan Boerma (restaurant de Leest) en chef-kok Ricardo van Ede. Culy schrijfster Miljuschka Witzanhausen verzorgt de presentatie in het kooktheater.

Ook aan de kinderen is gedacht. Op zondag 12 oktober van 11.00 tot 12.00 uur nemen schrijfsters Susan Arentz, Marjolein de Vlaam en Francesca van Berk de kinderen mee op een interactieve smaakreis naar Japan, Italië, Suriname en India.

De Tasty is een evenement waar iedereen met een passie voor koken, lekker eten en drinken komt proeven, proosten, koken en kopen. Naast de workshops en demonstratie zijn er ook learnshops en proeverijen.

 
De openingstijden van de Tasty zijn beide dagen van 10.30 tot 18.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop, t/m 10 oktober, €29,50 en aan de kassa €37,50. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar kosten de kaarten € 12,50. Kaarten zijn te bestellen via www.de-tasty.nl.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*