Home » Wie ben ik

Wie ben ik

Hallo!

Ik ben Anne-Marie (54), woon in Den Haag en ben al 30 jaar gelukkig met mijn ‘grote’ liefde en trotse moeder van een zoon van 17.

My happy life december 2018

Op mijn blog My happy kitchen & lifestyle deel ik mijn passie voor koken en eten, reizen, lifestyle en beauty. Kortom alles wat het leven net wat leuker en sprankelend maakt. Je vindt er lekkere recepten, handige tips en reviews van restaurants en producten. Ik ben dol op alles wat nieuw is en tegelijkertijd gefascineerd door de geschiedenis van ons eten. Mijn kookstijl? Zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes maar altijd mét room, boter en kaas! Gezond eten is voor mij gevarieerd eten, en dat kan ook zonder pizzabodem van bloemkool of tarwegrasshakes… Ik hou van reizen, zowel dichtbij (stedentrips!) als ver weg, bezoek graag musea en tentoonstellingen en lees minstens een boek in de week. Televisie kijken doe ik niet veel, maar voor een goede thriller op Netflix mag je me altijd wakker maken!

Heb je vragen of een geweldig idee of recept, stuur me dan een mailtje!