Sinds ik in een restaurant een keer gerookte boter geserveerd kreeg ben ik om. Ik was al fan van rookkaas en gerookte zalm of paling. Hoe leuk zou het zijn om zelf eten te roken? Zelf eten roken met de Wartmann Smoking gun is super leuk en lekker! Smoking gun […]
Review producten
Gezelligheid ten top met de Emerio Pizzarette!
Toen ik vorige maand een Emerio Pizzarette kreeg aangeboden om te reviewen, was ik in eerste instantie nog een beetje sceptisch. Is dit wel wat? Worden die pizzaatjes wel gaar? En hoe lang duurt dat dan? Dus er zat maar één ding op: uitproberen! En ik kan je vertellen: het […]
Review Bourgini Classic Kitchen Chef en recept rozenmeringue
Ik ben nog iedere dag verliefd op mijn pistachekleurige KitchenAid Artisan. En gebruik ‘m ook heel regelmatig. Maar ik realiseer mij ook dat niet iedereen zo’n apparaat van rond de 500 euro kan of wil aanschaffen. Toen ik onlangs een Bourgini Classic Kitchen Chef kreeg leek het mij een goed […]
Een ode aan de droogoven + recept fruitleer en zomerse granola
Ik heb er een nieuwe hobby bij! Want sinds ik in het gelukkige bezit ben van een Byzoo Droogoven Scorpion maak ik de meest bijzondere en nieuwe lekkernijen. Van fruitleer (gezond snoep!) tot komkommerchips en gedroogde ananas voor zomerse granola. Ik vertel je er alles over! Voedsel drogen in de […]
Gezond frituren met de Optimum HealthyFry Airfryer
Het is best grappig dat ik mijzelf graag zie als een ruimdenkende, flexibele en moderne vrouw maar dat ik op bepaalde aspecten stiekem gewoon best traditioneel en behoudend ben. Zo eet ik nog steeds het liefst een bruine boterham als ontbijt (in plaats van smoothiebowls of overnight oates) en bak ik […]
Lekker gezond met de Byzoo Vacuümblender Giraffe
Twee porties fruit en 250 gram groente. Dat is wat het voedingscentrum adviseert om dagelijks te eten. Kom jij daar iedere dag aan? Eerlijk zijn hè. Ik ben echt wel een groente- en fruitliefhebber maar mij lukt het vaak niet om iedere dag deze hoeveelheden te eten. Drinken echter, dat […]
Lekkers door de brievenbus: lollies van Chef-Pops
Inmiddels staan er al heel veel leuke maar vooral lekkere dingen op mijn blog die door de brievenbus kunnen. En waarmee je dus anderen (of gewoon lekker jezelf!) op een wel heel originele manier kunt verrassen. Nieuw in dit rijtje: handgemaakte lollies van Chef-Pops! Deliciously unhurry yourself Zoals ze zelf […]
Review: Het kroketloket
Culi stad Den Haag is sinds januari dit jaar weer een hotspot rijker: Het Kroketloket. Amsterdam heeft dan misschien wel de hippe The Avocado Show maar wij hebben een heus Kroketloket! En waar je vooral jonge meiden, hipsters en fit girls blij maakt met een avocadoburger of smoothie, wordt toch […]
Proef de waanzinnige smaken van Professor Grunschnabel ijs!
Als je de naam Professor Grunschnabel hoort, dan zou je niet direct denken dat dit een Nederlands ijsmerk is. Toch is dat wel degelijk het geval. Dit 100% natuurlijk en plantaardig ijsmerk is gevestigd in Alkmaar. De stad van de kaas en nu dus ook van het ijs. IJs dat geschikt […]
Sous-vide koken met de Byzoo sous vide Hippo
Toen mij onlangs werd gevraagd of ik een nieuw merk voor keukenapparaten van Nederlandse bodem wilde testen, was mijn aandacht meteen gewekt. Ik ben dol op alles wat nieuw is, hippe gadgets en koken. Bring it on! Het bleek te gaan om een sous-vide apparaat, de Byzoo sous-vide Hippo. Sous-vide? […]