Home » Gezelligheid ten top met de Emerio Pizzarette!
Pizzarette testen

Gezelligheid ten top met de Emerio Pizzarette!

Toen ik vorige maand een Emerio Pizzarette kreeg aangeboden om te reviewen, was ik in eerste instantie nog een beetje sceptisch. Is dit wel wat? Worden die pizzaatjes wel gaar? En hoe lang duurt dat dan? Dus er zat maar één ding op: uitproberen! En ik kan je vertellen: het is zo ontzettend leuk en lekker. We hadden een gezellig avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Pizzarette testen

Emerio Pizzarette

We hebben een 6-persoons versie van de pizzarette. We zijn weliswaar maar met z’n drietjes, maar ik kan me goed voorstellen dat we de pizzarette ook tevoorschijn halen als bijvoorbeeld mijn ouders of vrienden komen eten. En mijn twee veelvraten van mannen bakken er gewoon twee tegelijk! Nog een voordeel van de 6-persoons uitvoering is de zogenaamde cool wall. De koepel wordt veel minder heet en is daarom ook veiliger met kleine kinderen.

Pizzarette testen

Pizza time!

Je kunt natuurlijk zelf pizzadeeg maken maar wij maakten gebruik van kant-en-klaar pizzadeeg op een rol. We gebruikten met z’n drietjes twee rollen deeg, maar of dat een goede indicatie is durf ik niet te zeggen (want 2 grote en 1 kleine eter). Daarnaast vulde ik de tafel gezellig met een heleboel bakjes met ingrediënten: tomatensaus, creme fraiche, rode pesto, geraspte kaas, mini mozzarellabolletjes, blauwe kaas, spek, salami, champignons, tomaatjes, vijgen, garnalen, olijven, paprika en jalapeno peper. En daar maakten we de lekkerste pizza’s mee! Mijn favoriet: een beetje creme fraiche, mozzarella, geraspte belegen kaas en blauwe kaas. De mannen gingen meer voor vlees, tomaat en jalapeno opties. En Bodhi wil de volgende keer meer vis erbij, zoals ansjovis en zalm. Goed plan! De pizza’s waren best vlot klaar, hadden een lekkere bodem en smaakten gewoon heel erg goed.

pizzarette duo

Pizzarette op de borreltafel

Er zijn diverse uitvoeringen van de pizzarette verkrijgbaar. Zo is er een super leuke 2-persoons versie, de pizzarette duo. Handig als je klein behuisd en alleen of met z’n tweetjes bent. En op de platte bovenkant van de terracotta koepel kan je de pizza’s warm houden. Zo’n kleine versie doet het natuurlijk ook super goed op de borrel tafel! Er is ook nog een 4-persoons uitvoering verkrijgbaar.

Je koopt de Emerio pizzarette o.a. bij Blokker, Coolblue en Bol.com


Bewaar de review van de pizzarette op Pinterest:

Ik heb de pizzarette toegestuurd gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

One Comment

  1. Super review. Dankjewel, ik ben overtuigd!
    Mijn dochter roept het al langer en inderdaad… het is een musthave!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*