Home » MHK Culi news flash januari

MHK Culi news flash januari

Ik krijg steeds vaker leuke culi nieuwtjes in mijn mailbox dus lijkt het mij een leuk idee een aantal daarvan maandelijks te gaan bundelen in een My Happy Kitchen (MHK) culi news flash!

Met deze maand nieuws over ondermeer de speciale Valentijnsbox van Marley Spoon en de komst van een Jamie’s Italian restaurant naar Rotterdam.

Markthal Rotterdam

Jamie Oliver komt naar Nederland!

Okay het duurt nog even, maar dit najaar opent Jamie Oliver een vestiging van Jamie’s Italian restaurant in de Markthal in Rotterdam. Wie Jamie kent kent ook vast Gennaro Contaldo, met wie hij voor dit restaurant samenwerkt. Ben benieuwd hoe beider passie voor Italiaans eten in dit restaurant tot uiting gaat komen!

Marley spoon zorgt voor de perfecte Valentijsavond

Eerder kon je op mijn blog al lezen over de gemakkelijke boxen van Marley Spoon. Voor Valentijn komen ze met een speciale Valentijnsbox waarmee je gegarandeerd indruk kunt maken op ’the love of your live’! Kies zelf uit zes verschillende gerechten, bijvoorbeeld de Aziatische snoekbaarsfilet op een bedje van vuurrode glasnoedels. In een handomdraai tover je een chique diner op tafel! In de box zit tevens een mooie fles Barth rosé en een exotisch granaatappel dessert. Geloof me, liefde gaat echt door de maag!
Voorbestellen kan via valentijnsdag.marleyspoon.nl

HanTing Cuisine genomineerd voor ‘Beste Aziatische restaurant’

Een nieuwe award aan het firmament: de restaurant award is een nieuwe vakprijs voor en door de beste restaurateurs van Nederland. 500 van de beste chefs in Nederland hebben in elf categorieën vijf restaurants genomineerd. Genomineerd in de categorie Beste Aziatische restaurant is de trots van Den Haag, sterrenrestaurant HanTing Cuisine. Op 26 januari worden de winnaars bekend gemaakt. We gaan duimen!

Foodtruckfestival TREK agenda 2015

Na het grote succes in Utrecht en Den Haag vorig jaar organiseert TREK in 2015 maar liefst zes maal dit originele en gratis festival vol lekker eten en drinken!
De tientallen mobiele keukentjes toveren in 2015 de stadsparken van Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen, Den Bosch en Den Haag om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.
Noteer dus vast in je agenda:

14 – 17 mei – Rotterdam (Vroesenpark)
22 t/m 25 mei – Utrecht (Griftpark)
29 t/m 31 mei  – Maastricht (Stadspark)
26 t/m 28 juni – Nijmegen (Hunnerpark)
10 t/m 12 juli – Den Bosch (Paleiskwartier)
10 t/m 13 september – Den Haag (Westbroekpark)

 

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*