Home » Hét verjaardagscadeau voor (culi)mannen
star-wars-grilltang-met-lichtzwaardgeluid

Hét verjaardagscadeau voor (culi)mannen

Het blijft toch altijd een dilemma: een verjaardagscadeau kopen voor een man. Of het nou voor je echtgenoot, vriend, vader, broer of collega is. Op de één of andere manier is het in de huid van een andere vrouw kruipen net even een stukje makkelijker. En kopen we niet stiekem meestal datgene wat we zelf graag zouden willen krijgen?

Is de jarige man in kwestie een liefhebber van koken en/of lekker eten? Dan wordt het alweer een stukje makkelijker. Ik heb hieronder bij Radbag een selectie van het ideale verjaardagscadeau gemaakt waar je bij de echte culi-man zeker mee zult scoren. En ik vind ze dus zelf ook stuk voor stuk super leuk!

Voortaan dus geen aftershave, wijn, sokken of Autovisie jaarboek meer voor de mannen in je leven maar een verjaardagscadeau waar je echt mee scoort!

 Verjaardagscadeau: star trek pizzames uss enterprise

Star Trek pizzames USS Enterprise, € 39,95

Okay, ik geef het toe. Ik ben een Trekkie. En met mij vele –voornamelijk – mannen. Liefhebbers van pizza en Star Trek maak je zeker blij met dit fantastische pizzames in de vorm van de originele USS Enterprise. Buiten een foodreplicator het beste cadeau voor de liefhebber!

Verjaardagscadeau: Star Wars grilltang met lichtzwaardgeluid

Star Wars grilltang met lichtzwaard, € 32,95

We blijven nog even in een galaxy far far away. Waar vast ook de echte mannen te vinden zijn achter de bbq. Natuurlijk wel in stijl. Met deze grilltang met lichtzwaardgeluid. May the hamburger be with you!

splash-snijplank

Splash snijplank, € 19,95

Een stoere man valt niet flauw van een beetje bloed toch? De stoere man in de keuken valt als een blok voor deze bloederige snijplank!

on-the-rocks-blocks

On the rocks blocks, € 19,95

Liefhebber van een koel glas whiskey, maar is verdunnen met water ‘not done’? Deze on the rocks blocks breng je op temperatuur in de vriezer en koelen je drankje zonder te smelten. De blokjes zijn gemaakt van gerycled graniet en zitten met 9 stuks in een fluwelen zakje.

robot-thee-ei

Robot thee-ei, € 8,95

Ook mannen maak je blij met een kopje thee op bed. Maar gebruik voor de losse thee – want altijd lekkerder – dan wel deze stoere robot thee-ei. Beschuitje met aardbeien erbij en een gekookt eitje en zijn verjaardag kan niet meer stuk!

flessluiting-coq-au-vin

Coq au vin, € 10,95

Wijnliefhebbers met humor – en zijn dat niet de beste mannen? – maak je zeker blij met deze ‘coq au vin’. Deze rubberen kip sluit je aangebroken fles wijn hermetisch af. En ziet er ook nog eens heel leuk uit!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Radbag.nl Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

12 Comments

 1. Karin van Dam

  super leuke ideeen en leuk commentaar

 2. Ah wat leuk allemaal! Toevallig heb ik precies die thee robot.

 3. Die coq au vin vind ik echt helemaal briljant 🙂 Leuk lijstje!

 4. Wat een leuke ideeën! Jammer dat we geen bbq hebben anders kreeg mijn vriend wel een lightsaber grilltang 😀 (stiekem vind ik hem zelf ook wel errug leuk)

 5. Robin Valentine

  die Star Trek en Star Wars dingen zijn zooo leuk en origineel! <3

 6. Hahahaha, geweldige cadeaus! Dat pizzames is echt awesome!
  xxx

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*