Home » Cadeaus voor Valentijn (leuk en betaalbaar!)
Cadeaus voor Valentijn

Cadeaus voor Valentijn (leuk en betaalbaar!)

Toen ik jong was (ik lijk wel een oude oma…) vierden we nog geen Valentijnsdag. Volgens mij wisten we geeneens van het bestaan ervan. Daar is de laatste jaren wel verandering ingekomen. Er is natuurlijk niets mis met het vieren van de liefde. Al zou je dat in een goede relatie natuurlijk iedere dag moeten doen. Bloemen zijn op die dag opeens onbetaalbaar, en een tafeltje in een restaurant reserveren is ook vaak lastig. Maar met deze lieve cadeautjes scoor je altijd punten. Dit zijn de leukste (betaalbare!) cadeaus voor Valentijn.

De leukste cadeaus voor Valentijn

Voor hem, voor haar, voor jullie samen. Of als je single bent: gewoon voor jezelf!

Oorbellen

Mooie oorbellen met een hartje met daarin gegraveerd ‘ik hou van jou’ in diverse talen. Als dat geen ware liefde is! Voor € 17,50 online te koop bij Eden Shop.

Cava

Proosten op de liefde doe je natuurlijk met deze prachtige fles cava. Voor € 7,50 te koop bij HEMA, in de winkel en online.

Cadeaus voor Valentijn

Bonbons

Live Love is a like a box of chocolate, you never know what you gonna get. Wat je wel weet, is dat iedere handgemaakte bonbon uit deze prachtige doos fantastisch zal smaken! Te bestellen voor € 23,95 via Chocoladebezorgd.nl

 

Cadeaus voor Valentijn

Geurtje

Dit geurtje in hartvormige flacon ruikt net zo zoet en sensationeel als jouw liefde voor hem/haar. Te koop voor € 4,95 bij Etos, in de winkel en online.

 

Cadeaus voor Valentijn

Chocolade

Omdat chocolade altijd goed is…! Een hart van ruby chocolade met stukjes witte chocolade, gedroogde aardbeien, gedroogde bloemen en suikerhartjes. Als je daar geen indruk mee maakt…Al je Valentijn chocolade koop je voor € 14,95 bij Chocstar.

Cadeaus voor Valentijn

Taartje

Ga zelf aan de slag en bak een heerlijke mini taart in hartvorm voor the love of your life. En dat mag gerust met een pakje taartmix zijn! Leef je vooral uit in de decoratie, met slagroom, aardbeien en hartjes sprinkles! Te koop voor € 3,95 bij Xenos. Ook de suikerhartjes scoor je daar online!

Bewaar de tips voor deze cadeaus voor Valentijn op Pinterest:

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*