Home » The Romance – 4 gangen deluxe menu van Central Park Voorburg
Central Park Voorburg - coquille

The Romance – 4 gangen deluxe menu van Central Park Voorburg

Een keer eten bij Central Park Voorburg stond al langer op mijn (te lange) lijstje. Maar ja, corona enzo… Toen ik gevraagd werd of ik het 4 gangen deluxe menu ‘The Romance’ voor Valentijn wilde uitproberen, hoefde ik dan ook geen seconde te twijfelen!

Central Park Voorburg vanaf tuin

Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is een prachtig restaurant en boutique hotel, gevestigd in het rijksmonument ‘Vreugd en Rust’ in het gelijknamige park in Voorburg. Nu de restaurants door corona gesloten zijn biedt Central Park diverse menu’s voor bezorgen en afhalen. Speciaal voor Valentijn bedachten zij een luxe borrelbox (met half flesje champagne en een rode roos!) en het 4 gangen deluxe menu ‘The Romance’. Beiden zijn te bestellen voor vrijdag 12, zaterdag 13 of zondag 14 februari. Wie ga jij culinair verrassen?

Central Park Voorburg - coquille

4 gangen Deluxe menu The Romance

Het menu wordt geleverd in een grote doos waarin per gerecht alles weer in kleinere (kartonnen) doosjes verzameld is. Hoewel het meeste is voorbereid moet je nog wel even aan de slag. Maar dat is dan vooral opwarmen en de borden mooi opmaken. Wat hebben wij gegeten:

Coquille met truffel, knolselderij en macadam – oh mijn god, wat was dit lekker. Ik zou dit iedere avond wel kunnen eten. Het leuke was dat zelfs het zoutmengsel waarop de schelp balanceerde was meegeleverd!

Central park voorburg tarbot

Tarbot met wortel, parelcouscous en kreeftensaus – best een flink gerecht voor een tussengerecht, de parelcouscous is behoorlijk vullend. Een heerlijk gerecht met een goede combi van smaken.

Central park voorburg Tournedos

Tournedos met groene asperges, aardappelgratin en madeirasaus – terwijl de asperges, saus en gratin kort opwarmen, bak je de tournedos snel goudbruin in een hete koekenpan. Heerlijk mals vlees!

Lychee, witte chocolademousse en rozenblad – een prachtig dessert dat je alleen nog voorzichtig op een mooi bordje hoeft te schuiven!

central park voorburg dessert

Valentijnsdag

Omdat de liefde van bijna iedere man en vrouw door de maag gaat, kan ik je zeker aanraden zo’n heerlijk menu of borrelbox te bestellen bij Central Park Voorburg. Het 4 gangen menu kost € 59,50 per persoon, de borrelbox kost € 75,00.

Ik heb dit menu gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*