Home » Foodie cadeautips voor Valentijn
Cadeautips voor foodies lepelhouder

Foodie cadeautips voor Valentijn

De liefde van de man (en de vrouw!) gaat door de maag. Feit! Dus verover je het hart van je geliefde met een zelfgemaakte taart, maaltijd of cocktail. Ben je niet zo’n kook- of bak-ster? Met deze te leuke foodie cadeautips voor Valentijn garandeer je jezelf ook van een grote portie liefde terug!

Foodie cadeautips

Vaas met belangrijke data

Vaas met belangrijke data

Dit jaar vieren mijn man en ik dat we elkaar 30 (!) jaar geleden onze eerste kus gaven. Samen met de datum van onze trouwdag en de geboorte van onze zoon zijn dat drie belangrijke data in onze relatie. En die staan voor altijd gegraveerd in deze prachtige vaas, die het overigens ook perfect doet als houder voor al mijn keukentools! Welke belangrijke data voor jouw relatie zou jij kiezen?

foodie cadeautips voor Valentijn

Flying spaghetti monster pasta zeef 

Pasta liefhebber in da house? Dan moet je deze te leuke flying spaghetti monster pasta zeef wel cadeau doen! Een mond vol voor een te leuke vergiet die je gewoon op het aanrecht kunt laten staan! Maak bijvoorbeeld eens deze pappardelle al ragu!

cadeautips voor foodies snijplank

Gepersonaliseerde snijplank

Twee vosjes met de initialen van twee geliefden. Iedere keer als de man of vrouw van jouw leven een uitje snijdt, springen de tranen spontaan in de ogen. Van ontroering. Echt. Een gepersonaliseerde snijplank (er zijn meerdere varianten) is het ideale cadeau voor de thuiskok!

Cadeautips voor foodies lepelhouder

Rode krab lepelhouder

Waar laat je toch die vieze lepel tijdens het koken? Daar heb je een heel leuk krabbetje voor! Met z’n poten staat’ie vast op je pan, en met z’n scharen houdt’ie je lepel in de lucht. 

Central Perk lamp

Friends Central Perk neon lamp

Wie heeft er niet alle 236 afleveringen (meerdere keren) gezien? Uit heimwee naar deze serie is de ‘koffie- en theehoek’ in mijn keuken sinds kort een Central Perk neon lamp rijker. Nu nog een bankstel in mijn keuken! 

Cadeautips voor foodies

Spreadable whiskey

Een ontbijt op bed is altijd goed. En een ontbijt op bed met croissants en whiskey marmelade betekent maar één ding….jullie komen er voorlopig niet meer uit!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*