Home » AriZona Iced Tea

AriZona Iced Tea

Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea is vooral bekend van de prachtige en vrolijke flessen waarin dit drankje verpakt wordt. Terug te vinden in menig interieur, maar daarnaast ook nog eens heel lekker!

Arizona green tea zero
Deze maand introduceert AriZona twee nieuwe smaken: Half & Half, een combinatie van zwarte thee en citroenlimonade en Green Tea Zero, groene thee zonder suiker maar met ginseng en honing.
Arizona half & half
Half & Half is een drankje dat niet te zoet, niet te zuur en niet teveel ‘thee’ is. De fles met een vrolijk geel geblokt design bevat door de toevoeging van thee minder calorieën dan de gemiddelde limonade.

Wie helemaal geen calorieën wil, kiest voor Green Tea Zero, een smaakvolle groene iced tea met een vleugje honing en ginseng. Green Tea Zero is te herkennen aan de prachtige fles met daarop een Japanse geisha.

AriZona is al sinds 1971 de meest gedronken ijsthee in de Verenigde Staten. 100% natuurlijke ijsthee zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. AriZona is verkrijgbaar in de smaken Blueberry White Tea, Lemon, Green Tea Zero, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. De laatste drie smaken zijn er nu ook in een groot formaat van 1,5 liter.

Voor een halve liter fles betaal je in de winkel € 1,09, de 1½ liter flessen gaan € 1,99 kosten.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*