Home » Win vrijkaartjes + schort Rokjesdag!
rokjes dag

Win vrijkaartjes + schort Rokjesdag!

Met de lente al bijna in mijn bol is het tijd voor de tweede winactie binnen een week! Afgelopen donderdag is de film Rokjesdag in première gegaan. Daarom maak je vandaag kans op 2 x 2 vrijkaartjes en een keukenschort van spijkerstof zoals die ook in de film wordt gedragen!

rokjes dag

Rokjesdag

Rokjesdag is de dag waarop een groot deel van de Nederlandse vrouwen voor het eerst in het jaar een (korte) rok dragen met blote benen, meestal zo medio april. De term is in Nederland bekend geworden door schrijver en columist Martin Bril. Hoewel hij niet de bedenker is van de term is deze inmiddels zo ingeburgerd dat rokjesdag zelfs is opgenomen in de Dikke van Dale. Losjes gebaseerd op deze term maakte de bekende regisseur Johan Nijenhuis (Toscaanse bruiloft, Verliefd op Ibiza) een film.

Het verhaal in het kort

Op Rokjesdag gaat een groep singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yacilner) is net verloofd maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen. Maar er blijkt wel degelijk zoiets te bestaan als echte liefde, zelfs voor Rens. Je moet er alleen voor open staan…

Winnen!

Wil je kans maken op een leuk kookschort van spijkerstof (zoals die ook in de kookworkshop in de film wordt gedragen) én twee bioscoopkaartjes voor Rokjesdag? Laat dan hieronder een berichtje achter! En: sharing is caring! Dus deel het bericht op Facebook of Twitter en je maakt dubbel zoveel kans op de prijs!

De winnaars worden donderdag 17 maart bekend gemaakt, onder deze blogpost en op Facebook.

Ik heb gelegenheidmodel ‘papa’ gevraagd het kookschort te demonstreren:

Papa in schort Rokjesdag

De winactie is gesloten. Gefeliciteerd Marlena en FabulousHeidi met het gewonnen keukenschort en de vrijkaartjes!

Voor dit artikel heb ik producten toegestuurd gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

16 Comments

 1. Waar zal ik het voor doen, de kaartjes of het schort….Ik doe gewoon mee voor allebei 😉

 2. Hoi Anne-Marie,graag doe ik mee met je winactie! Keukenschorten zoals deze zijn altijd welkom,en een filmpje pakken is eerlijk gezegd ook al even geleden.Gr.Scorpio062 ?

 3. Leuk, ik doe graag mee! Ook leuk dat je vader model staat 🙂

 4. Ilsiee prins

  Leuk!!! Lijkt me echt een fantastische film,al met mijn zus afgesproken om gezellig naar de bios te gaan.. Nu alleen nog even een datum plannen, zal super zijn de kaartjes te mogen winnen! 🙂
  Groetje ilsiee

 5. Ik doe graag mee!
  Ik maak wekelijks een overzichtje van de leukes blog-winacties en ik zal je daar ook vermelden!

 6. Leuk lang niet meer naar de film geweest dus…..en het staat je vader prachtig hoor dat schort!! ?

 7. Kei leuk! Ik wil zeker mee doen 🙂

 8. concetta Di Lella

  Ja leuk gezellig met mijn dochter naar rokjesdag. Ik doe graag mee.

 9. Leuk, ik wil graag een kansje wagen

 10. Ooh vet!! Ik doe super graag mee! Eerst gezellig naar de film en dan het schort testen door lekkere hapjes te maken!

 11. Anita te Gussinklo

  Lijkt me zo’n leuke film.
  Ik doe graag mee en heb deze actie op Facebook gedeeld.

 12. Superleuk echt een meidenavondje in spe deze film! Wil hem graag zien dus ja ik doe mee! Een short is voor mij als “ik kan niet koken zonder te morsen” wel een must haha en die van mij ben ik na de verhuizing nog niet tegen gekomen. Ik deel de actie op mijn facebook!

 13. Ik doe graag mee! Hou van koken en van dit soort films Hihi..

 14. Dit lijkt me zo’n leuke film! Wat een leuke winactie ook, dat schort hihi, grappig! Staat stoer bij je vader! Ik ga eigenlijk altijd met mijn moeder naar dit soort films, de andere 2 die je benoemd van Johan Nijhuis heb ik ook met haar gezien, echt moeder-dochter momentjes. Ik doe dus graag mee! Ik zal de actie ook delen op Facebook! Succes iedereen!

 15. ik dacht dat ik al eerder had meegedaan…. maar blijkbaar niet…
  Ik waag heel graag een kansje, de film Rokjesdag lijkt me een heerlijke meiden-zwijmelfilm, ik hou ervan!
  duim duim duim. fijne dag en groetjes van Riekie

 16. Marise Kuypers

  Ik heb mijn vader ook gevraagd. Hij wil geen kookschort aan, maar wel naar de film rokjesdag! En geef hem eens ongelijk. Mooi kado, volgende week gaat hij met pensioen en we willen natuurlijk niet dat hij zich gast vervelen!!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*