Home ยป 5 x last minute Sinterklaas cadeaus

5 x last minute Sinterklaas cadeaus

Sommige mensen doen echt alles op het laatste moment. En velen van ons presteren juist het best onder een beetje gezonde druk. Maar er zijn natuurlijk grenzen. En om te voorkomen dat je deze pakjesavond weer aan komt met een cadeautje van de avondwinkel of de benzinepomp, geef ik een aantal leuke last minute sinterklaas cadeaus.

 Boska mozzarella kaasmaakset

Vandaag besteld (voor 23.00 uur, let op, soms voor 16.00 uur), morgen in huis. Op tijd dus voor pakjesavond! En alle cadeautjes kosten minder dan 20 euro.

Boska kaasfondueset tapas

Kachel, kaarsjes, filmpje aan. En dan lekker borrelen met deze mini kaasfondueset. Stukjes stokbrood en ach, laten we gezond doen, ook wat rauwkost erbij en smullen maar!

Heel holland bakt feest

In dit heerlijke boek zijn recepten verzameld van zowel de Nederlandse als de BBC-versie van het programma ‘Heel Holland Bakt’.

Boska mozzarella kaasmaakset

Maak je eigen mozzarella met deze kaasmaakset van Boska. Alleen nog melk toevoegen en je kunt aan de slag. Ik heb ‘m de kaasmaakset een keer getest, heel erg leuk. Hier doe je iedere foodie en plezier mee!

GEFU spirelli spiraalsnijder

De healthfreak in de familie maak je vast en zeker blij met deze spiraalsnijder. Voor heerlijke en gezonde courghetti (spaghetti van courgette) bijvoorbeeld.

Deze blogpost bevat affiliated links. Lees mijn disclaimer.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*