Home » My happy kitchen leest: Wedden dat het lekker is!

My happy kitchen leest: Wedden dat het lekker is!

Mijn kind is een alleseter. En dat is een zegen, vooral als je graag kookt en bakt. Want niets is zo fijn als je kind te zien genieten of hem (of haar) te horen zeggen: ‘Mama, wat heb je weer heerlijk gekookt’! Smelt….

Boeklancering Wilfred en Lili Genee

Ik weet echter dat dat helaas niet bij ieder kind het geval is. Nog veels te vaak zitten ouders uren aan tafel te wachten tot het bord leeg is, staat er iets te vaak pasta zonder saus op het menu en is de sfeer aan tafel niet altijd even gezellig.Door goed te eten word je groot en sterk. Wanneer ouders dit tegen hun kinderen zeggen, dringt het waarschijnlijk niet tot ze door. Maar als profvoetballers zoals Zlatan Ibrahimović of Klaas-Jan Huntelaar het zeggen, is het opeens waarheid! Vanuit deze filosofie zijn Wilfred en Lili Genee aan de slag gegaan. In “Wedden dat het lekker is!” hebben topchefs zoals Robert Kranenborg, Jamie Oliver, Ramon Beuk en Pierre Wind de favoriete gerechten van voetballers vertaald naar toegankelijke recepten.Daarnaast zijn er tal van interviews met voetballers die uitleggen waarom goede voeding zo belangrijk is. Alle achttien Eredivisie-clubs hebben meegewerkt aan dit boek, dat bedoeld is om ouders én kinderen te inspireren om een gezonder voedingspatroon aan te nemen.

Morgen lasagna van pompoen en knolselderij van Klaas-Jan Huntelaar op het menu of toch liever de noedelsoep van Freek Heerkens? Koop dit boek!

Win het kookboek ‘Wedden dat het lekker is’Omdat mijn zoon niet meer overtuigd hoeft te worden en helemaal niet van voetbal houdt, wil ik dit boek graag een goed thuis geven. Ben jij of ken jij die ouder die wel wat hulp kan gebruiken? Laat dan hieronder (of op Facebook) een reactie achter. A.s. woensdag (25 november) kies ik een winnaar uit.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

3 Comments

  1. Ik ben niet, maar ken wel een ouder die dit boek goed kan gebruiken. Ik doe dus graag mee.
    sepia [at] home . nl

  2. Wat een leuk idee zeg. Ik sla over, want ik heb geen kinderen! 🙂 Maar als ik ze ooit heb zal ik hier zeker aan denken!

  3. Gefeliciteerd Jackie (via FB), je hebt gewonnen!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*