Home » Organiseer een Dinner of Hope voor Orange babies

Organiseer een Dinner of Hope voor Orange babies

Graag wil ik vandaag jullie aandacht vestigen op een leuk en goed initiatief van Orange Babies: Dinner of Hope. Door mee te doen aan Dinner of Hope geef je Afrikaanse moeders met hiv en hun baby’s de kans op een gezonde toekomst.

 Dinner of Hope

Wat is Dinner of Hope

Organiseer je eigen inzamelingsdiner voor familie, borrel voor vrienden of high-tea voor collega’s. En in plaats van een bloemetje of fles wijn mee te nemen voor de gastheer of –vrouw, vraag je de gasten om ter plekke een donatie te doen aan Orange Babies.

In alle 240 SPAR filialen in Nederland worden in de maand November de Dinner of Hope pakketten verkocht. Voor slechts € 2,50 krijg je een doos met o.a. uitnodigingskaarten, menu- en naamkaartjes, placemats, tafelloper en een donatiebox om alle bijdragen in te kunnen verzamelen.

De actie is vorige week woensdag gestart met een speciale kick-off door Herman de Blijker en Caroline Tensen.

Deelnemers aan de actie maken ook kans op mooie prijzen. Zoals een diner voor 2 bij Las Palmas en een kijkje achter de schermen. De opbrengt kan na het diner gestort worden op NL96 INGB000001105 tv Orange Babies. Vermeldt daarbij dat het om Dinner of Hope gaat.

Over Orange Babies

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen in Afrika met hiv te helpen, door hun baby’s gezond en hiv vrij ter wereld te helpen. Daarnaast biedt Orange Babies ook steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Door bijvoorbeeld voorlichting en medische hulp aan te bieden en weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen te bouwen waar de vrouwen en kinderen terecht kunnen. Orange Babies is zich bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten zij zich iedere dag weer in voor de mensen die het hardst nodig hebben. Door Dinner of Hope kan iedereen hier een bijdrage aan leveren!

www.orangebabies.com

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*