Home » I love food! Spreek je uit en win een T-shirt

I love food! Spreek je uit en win een T-shirt

Ik ben dol op spreuken en citaten. Spreuken die je aan het denken zetten. Spreuken met een kern van waarheid. Citaten met humor. Die laatste eigenlijk vooral. En als ze food gerelateerd zijn is het helemaal goed! Bijvoorbeeld deze quote over eten:

Of wat dacht je van dit levensmotto: “Life is short, eat dessert first”. Zou het leven niet een stukje vrolijker zijn als meer mensen een dergelijk motto naleven? Of deze openbaring?

“If you’re afraid of butter, use cream”. Zou toch zo het motto van mijn blog kunnen zijn?

Ik heb zelfs een pinterest board gewijd aan leuke quotes over eten.

Op spreadshirt.nl hebben ze het goed begrepen en is er zelfs een hele sectie gewijd aan food-shirts! Ik kocht er deze tank top van een prachtige grijsgemeleerde stof met geniale tekst. Ideaal voor die dagen dat ik het liefst de hele dag thuis blijf in joggingbroek en shirt en niemand mij beter begrijpt dan dat grote stuk chocolade….

Tanktop spreadshirt.nl
Op de site hebben ze overigens niet alleen T-shirts in alle soorten, maten en kleuren. Ook voor o.a. sweaters, polo’s, keukenschorten, rompertjes en slabbetjes kun je er terecht.
En het leukste is…..samen met Spreadshirt.nl mag ik twee t-shirts verloten onder de lezers van mijn blog! Ik ben heel benieuwd welke quotes over eten jij zal kiezen op je shirt. Dat kan één van de leuke ontwerpen zijn die spreadshirt al klaar heeft staan maar ook een eigen citaat of tekst. Laat het me weten in een reactie. Onder alle reacties (op mijn blog en op Facebook) verloot ik op maandag 21 september twee keer een voucher waarmee je op de site zelf het shirt in de kleur en maat van je keuze kunt bestellen.

11 Comments

 1. Ik vind foodquotes helemaal geweldig. Ik vind deze erg leuk: Ways to her heart: Buy her food, make her food and BE food! En: "I could give up chocolate, but I'm not a quitter." Het lijkt me heel gaaf om zelf een t-shirt met tekst te mogen 'ontwerpen', dus ik doe hele graag mee! 🙂

 2. Gaaf!! Ik hou er ook zo van. Die met I cook with wine gebruik ik regelmatig..hahahah. Ik vind als grote cake fan : a party without cake is just a meeting erg leuk! Ik doe dus heel graag mee.

 3. Dit vind ik wel een hele grappige quote:
  I Won't Be Impressed with Technology Until I Can Download Food!

 4. WTF
  (where's the food)
  sepia [at] home . nl

 5. Dit is mijn favoriet: Seven days without Chocolat makes one weak.

 6. kimberley van Beek

  Mijn fav is : I could give up chocolate but i'm not a quitter of If you are what you eat i'm gonna eat a victoria secret model haha. Oh en the difference between your opinion and pizza is that i asked for pizza 😛

 7. Ahh super leuk. Ik sta erom bekend dat ik zoveel van eten hou en heel veel eet, dus dit is echt iets voor mij. Ik zou kiezen voor het shirt met 'single' 'taken' 'hungry' met het hokje 'hungry' aangevinkt

 8. Oh wat een onwijs leuke winactie! Mijn favoriete 'food quote' is: Good things come to those who bake.

 9. How do i like my eggs? Um… In a cake!

 10. Leuk! Ik ken de eerste quote die je hebt genoemd in de "wine" versie.. die is ook heel waar… 😉

 11. Gefeliciteerd Simone en Jody, jullie zijn de winnaars van een voucher om zelf een t-shirt te bestellen bij spreadshirt.nl
  Veel plezier ermee, ik stuur jullie zo een mailtje!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*