Home » Toon Hermans of mijn liefde voor quotes
liefde voor quotes - notitieboek

Toon Hermans of mijn liefde voor quotes

Mijn man noemt mij soms gekscherend ‘Toon Hermans’. Waarom? Omdat ik zo’n fan ben van quotes of wat hij gekscherend ‘tegeltjeswijsheden’ noemt. Ik gebruik ze dan ook te pas en te onpas. Decoreer er mijn huis mee, draag ze overal uit. Waarom? Omdat ik er moed of troost uit put. Omdat het vaak prachtige waarheden of woordspelingen zijn. En gewoon, omdat ik ze leuk of grappig vind. Vandaag deel ik met jullie mijn liefde voor quotes en hoe ik ze toepas in mijn leven en interieur!

Mijn liefde voor quotes

liefde voor quotes letterbord

Het komt goed zo niet dan toch

Dit is mijn favoriete spreuk! Ik ben een rasoptimist. En probeer altijd aan alles een sunny side te ontdekken. Ik was dan ook een gelukkige en trotse moeder toen Bodhi deze quote voor het eerst gebruikte op school. Zelfs de juf was onder de indruk.

liefde voor quotes - creative use of technology

Do more of what makes you happy

Het leven kan zo voorbij zijn. Ziekte, ongelukken, wacht niet tot morgen wat je vandaag nog kunt doen. En dan vooral de leuke dingen. Deze quote helpt mij herinneren aan wat belangrijk is in het leven! Deze prachtige uit mdf gelaserde quote komt van de webshop Creative use of technology. Deze kleine versie (30×18) kost € 18,00. Er is ook een versie van 78 x 47, prachtig voor aan de muur.

webshop edition - that silver spoon

Life’s short, eat dessert first

 Deze sluit wel mooi aan bij de vorige. Het leven is kort, dus begin gewoon lekker bij het toetje. Ofwel: do more of what makes you happy. Tenzij je natuurlijk geen zoetekauw bent. Over deze prachtige lepel schreef ik al in een eerdere blogpost.

liefde voor quotes

 

Life is what happens to you while you are busy making other plans

Er zit wel een rode draad in hé. Want inderdaad overkomt het leven je gewoonweg, ook al had je wellicht andere plannen gemaakt. Des te meer reden om de dag te plukken, leuke dingen te doen en van iedere seconde van het leven te genieten.

liefde voor quotes - lichtbord

How I like my eggs? In a cake

 Ik ben dol op zogenaamde ‘foodquotes’. Ik wissel deze dan ook regelmatig af in mijn lightbox. En wie wil er nu niet zijn eieren het liefst verwerkt in een taart?!

liefde voor quotes - notitieboek Creative use of technology

This is where I draw the line

Mijn grenzen aangeven, dat vind ik best lastig. Ik leg de lat regelmatig te hoog of zeg ja wanneer ik eigenlijk nee zou moeten zeggen. Ik maak mijn to-do lists dan ook bewust in dit prachtige boekje. Het boekje (16 x 11 cm, 85 blz, harde kaft) is verkrijgbaar in vier verschillende teksten en in elk vier kleuren bij Creative Use of Technology voor € 12,00.

Is jouw liefde voor quotes ook zo groot? En pas jij ze ook toe in je dagelijks leven? Wat is jouw favoriete quote?

Voor dit artikel heb ik producten ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Leuk Anne Marie en ik zie ze zelf natuurlijk ook vaak bij jou thuis. Ik vergelijk het een beetje met wat ik zelf altijd zeg. Geen quotes maar spreekwoorden gebruik ik nog regelmatig. Dat is echt wat van vroeger bij ons thuis werd het veel gebruikt.

  2. Wat een ontzettend leuke webshop is dat zeg! Ik ben heel blij met het mooie notitieboekje met quote die ik van je heb gekregen, hij is zo tof! En ik heb inderdaad heel veel quotes bij je thuis gezien, love it! <3

  3. Sinds mijn maagverkleining heb ik het perfecte excuus om alleen die dingen te eten die ik lekker vind. Dus ik laat de korstjes liggen, leg een dubbele portie ham op m’n broodje en laat alles liggen wat ik niet graag eet. En als het zich zo voordoet eet ik ook het toetje eerst 😉 De perfecte quote voor mij dus op die lepel 😉

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*